Mars 15, 2006

Akershusserien: Finalen nærmer seg

I uke 14 arrangeres finalene i alle fire divisjonene i årets Akershusserie. De fire beste lagene møtes i en finale der lagene starter fra null. Vi har mottatt en liste fra arrangørene med status så langt. Når det gjenstår en runde for de fleste lagene ligger det an til at vi får med 3 eller 4 av våre 6 lag i finalene.

I 1. divisjon er det helt klart at vårt førstelag kommer til finalen. De tåler til og med å tape i siste runde.
I 2. divisjon er situasjonen litt mer uoversiktlig for våre to lag. Andrelaget er ferdig med sine seks matcher og ligger an til finaleplass. Tredjelaget skyter i samme situasjon og ligger litt dårligere an. Laget har to matcher igjen og må vinne begge disse. Samtidig må laget ha hjelp av Aurskog/Høland 2 som må slå Oslo Østre 2 i sin siste match.

I tredje divisjon er begge våre lag (damelaget og ungdomslaget) uten mulighet til å nå finale.
I fjerde divisjon er fjerdelaget klar for finale dersom de vinner sin siste match mot Sørum.
Individuelt ligger Espen Berg-Knutsen (bildet) best an av våre. Hans gjennomsnittsresultat er på sterke 298, men det holder bare til en 5. plass likvel. Nest best er Giske Bach på 9. plass. På plassen foran henne ligger Daniel Haig som i Akershusserien skyter for NTG Lillehammer, men som i andre sammenhenger skyter for Nordstrand sportsskyttere.

Komplett liste finner du her: Akershusserien

Posted by hl at Mars 15, 2006 12:32 EM
Comments