September 26, 2004

Nordstranddominans på NM 200 meter Levanger

Nordstrand sportsskyttere på stortur til NM i Levanger:

Kongepokal til Espen og tre individuelle gull:

På årets NM på grov 200/300 meter stillte Nordstrand en meget fyldig tropp. Vi hadde deltakere i de fleste klasser, Og vi var i særklasse største lag.
Premiefangsten var det heller ikke noe å si på. Espen kom nesten rett fra Athen og ett år uten trening med grovkaliber. Det så ikke ut til å bety så mye, selv om det ”bare” ble en gull og 2 sølv. Han fikk gull på 60 ligg med 599. Dette resultatet holdt også til kongepokalen for menn Dette er for øvrig Espens andre kongepokal på to år.
Han fikk også sølv på halvmatch, ett poeng etter vinneren, Magnus Wohlen fra Levanger, og sølv på helmatch, 2 poeng etter Vebjørn Berg fra Stange.

På halvmatch junior menn fulgte våre ungdommer opp på en strålende måte. Morten Fuglevåg seiret med gode 558, fulgt av Tobias på tredje med 553. Tor Arne hadde ikke dagen og endte på 531. Dette holdt til klar lagseier.
På liggende ble Tobias den beste fra oss med en tredjeplass. Tor Arne ble nr. 4. Lagmessig nådde vi ikke opp her.

På liggende for junior damer var vi ikke helt fornøyd med 7. og 9. plass til Maya og Linn K. Resultatene var også for svake her, så vi får fokusere litt på liggende skyting i løpet av vinteren. Vinner ble Christine Landrø Lind fra Østre. Bedre resultater på halvmatchen. Her ble Ina nr 3, Giske nr 4 og Maya nr 5. Maya , Linn K og Giske var også med på det seirende laget.

I ungdomsklassene, hvor det ikke skilles på kjønn, var det Nordstrand som dominerte- Riktignok ble Rasmus ”snytt” for seieren på 30 ligg, men 293 er et bra resultat, men ikke godt nok denne gangen. Her fulgte Linn C, Kristoffer og Geir Anders opp med 4., 5., og 6. plass
Lagseieren gikk selvsagt til Nordstrand

På kvartmatchen i denne klassen ble det tredobbel Nordstrandseier. Linn C vant med sterke 268 foran Kristoffer og Rasmus. Lagseieren tok vi selvsagt også.

I dameklassen ble Gro nr 3 med 556 poeng.

I veteranklassene vant Nordstrand lagseieren på liggende , ved Jens, Guttorm og Dag R Jens ble nr 2 i klasse V55 på halvmatch og nr 3 på liggende.

NM denne gang var dessverre delt opp, og ble skutt på to forskjellige baner, en løsning som ikke er spesielt god. Det blir fryktelig mye kjøring og alt for lite sosialt samvær. Allikevel en meget vellykket tur for våre til sammen 20 skyttere. Og med en meget ubeskjeden premiehøst!!

1 kongepokal (Espen)
3 norgesmestere (Espen, Morten og Linn C)
5 sølvmedaljer (Espen x2, Rasmus, Jens og Kristoffer
6 bronsemedaljer (Gro, Jens, Rasmus, Ina, Tobias x2
4 lagseire (Vet ligg, Ungd. Ligg + match, halvmatch kvinner junior)

Nok en takk til Kjell Bjørge for bussen, Den ble flittig brukt, og neste år blir det ennå mer.

Posted by pov at September 26, 2004 09:29 EM
Comments