September 02, 2004

Seier til Ivar i NC-avslutning!

Ivar Rinde avsluttet NC-sesongen tradisjonen tro meget sterkt. Han vant bla
stevnet i Svenningdal og kapret tilslutt 4. plassen sammenlagt. Dette er en
solid fjær i hatten for Ivar etter en periode med skuffende resultater på LS
Sandnes og samlagsstevnet.
Tobias Lillekvelland fikk sitt første NC-poeng i Mosjøen. En vellykket tur mao.!
Se sluttliste her

Til Norgescupavslutninga i Nordland hadde vi med Ivar Rinde og Tobias Lillekvelland. Ivar reiste sammen med skytterne fra Kongsberg og Tobias sammen med Rollag og Veggli. Ivar hadde en 15.plass etter de to første NC-helgene mens Tobias ikke hadde tatt NC-poeng ennå. Dermed hadde begge klare mål for helga.
Tobias vant klasse 4 i Mosjøen og med 338 på dette stevnet gjorde han det han skulle nemlig ta Norgescup-poeng!
Ivar fikk to jevne og bra resultat på to stevner; både på Toven -og Drevvatn og Mosjøen fikk han 345 poeng og en 13. og 15. plass. Bra med NC-poeng på disse.
Ivar på 1.plass i Svenningdal
I Svenningdal ble det en dårlig start; På klassen ble det bare høye og lave skudd. Kun en innerti - en X.5 og når det kom en uventa 7'er på stående var det en deprimert Ivar som skulle skyte grunnlag. Når nest siste skudd på grunnlaget ble en 7.6 og et totalresultat på 236 gikk Ivar og leverte protest. Han ba om å få se vedlikeholdsloggen, men den så helt grei ut. Ivar skjøt på skive 8 og skive 9 hadde samme problemet med høye og lave skudd. Han gjorde en avtale med arrangør om å se på resultatene på denne skiva de neste to lagene og vurdere retten til omskyting da. Arrangør dro magebeltet på skivene og Ivar frykta at skiva nå var helt ok. På neste lag skjøt Roger Ottosen på skive 8. Etter 3 lave og 3 høye prøveskudd protesterte han og fikk ei ny skive. Ivar, og skytteren på skive 9, fikk da skyte om i et lag senere på kvelden. Da var det det dønn stille og kjempeforhold. Da stemte det bedre! 247 på 25 skuddene og en omgang på 99 ga 346 og 1.plass! 100 viktige poeng førte Ivar opp på en 4.plass sammenlagt og det er 11.plasser forbedring! Gratulerer!
Kakespadeterroristen!
Ivar er som regel snill og grei, men det kan ikkje sikkerhetskontrollen på Værnes vite! Ivar hadde tatt med premien til Jan Håkon Jørgensen - en kakespade. Denne slo ut i sikkerhetskontrollen og den måtte sendes med bagasjen. Med 10 minutt til flyavgang var det ikke rom for slikt tull. Ivar fikk i siste liten sendt bag - med kakespade, ved ombordstigning. Puh!

Posted by pov at September 2, 2004 09:47 EM
Comments