November 26, 2018

Vaktliste Oslo Open

Vaktlisten for Oslo open er klar. (Oppdatert 26/11 kl 12:30) Meld inn dersom du skulle få problem med å nå vakten din. Om det er noen som gjerne vil bidra, men ikke har fått vakt, trengs det alltid flere folk, spesielt i helga. Møt opp, eller send en mail, så setter vi deg i arbeid!

Kontiuerlig oppdatert vaktliste finnes her.

Kontaktinfo til hovedansvarlig ligger under "Les videre"

Rasmus og Helge vant i Sarpsborg - Sondre Westad gjorde come back

Far og sønn Helge og Rasmus Lillekvelland fikk med seg hver sin seier i innendørsstevnet i Sarpsborg i helgen. Rasmus vant klasse 3-5 med gode 346 poeng. Helge vant klasse V55 med 347 poeng. I klasse 3 ble Petter Aabakken nr 2 med 339. Syver Jotun skjøt 233 i klasse 5.
De samme skytterne deltok også i stevnet i Rakkestad. Der var alle fire litt mer beskjedne. Petter ble nr 4 i klasse 2 med 240. Helge skjøt 245 i klasse V55, Rasmus skjøt 241 i klasse 5 og Syver 237 i samme klasse.
Rasmus tok også turen til Åsheim på Hedmarken sammen med samboer Ida Marie Matheson. Rasmus skjøt 340 og Ida Marie 334.
I Hommelvik i Trøndelag gjorde Sondre Westad et hyggelig come back med gode 335 i klasse 4 og en fin 7. plass i klassen.

Posted by hl at 10:55 EM | Comments (0)

November 23, 2018

Feltsesongen 2019

Allerede i morgen 24. november tyvstarter vi feltsesongen med trening og klargjøring på Løvenskiold.

Skifelt og feltutvalget har følgende opplegg til oppstarten av feltsesongen:

Posted by hf at 09:55 EM | Comments (0)

November 19, 2018

Helge forsvarte Viken II-tittelen i utklassingsstil

Helge 350 lite.jpgNordstrands deltakelse i Viken II mesterskapet innendørs var ikke den store i år, men det ble en mester til oss likevel. Helge Lillekvelland (V55) og Petter Aabakken (kl 2) hadde kvalifisert seg til søndagens finale. Helge ledet klassen sin med full uttelling på sine 25 skudd. Med 250 poeng ledet han med 3 poeng på nestemann før finalen. Men alt kan skje i en finale som for Helge og Petter besto av to 5-skudd serier, en liggende og en knestående. Helge åpnet greit med 50 på liggende og jammen fortsatte han med en god 50 serie på knestående også og vant til slutt med hele fem poengs margin. Dermed forsvarte Helge tittelen fra 2017 i suveren stil.
Petter var i utgangspunktet nr 7 i klasse 2, men han hadde bare 3 poeng å hente inn på teten. Petter skjøt 49 på sin liggende serie og holdt posisjonen sin. Det ble litt stang ut på kneserien og 46 poeng. Men likevel klatret han opp til en flott 4. plass i klassen.

Posted by hl at 12:43 EM | Comments (0)

November 17, 2018

Helene yppet seg i Fet

Sist helg var det stevner i Blaker og Fet. Vi stilte med seks deltakere og Helene Lillekvelland yppet seg mot de aller beste i stevnet. Hun åpnet med 247, men 98 gjorde at det ble 9. plass til slutt. Tobias Lillekvelland fulgte poenget bak på 12. plass. Videre hadde Gunstein Lauvrak 339, Lars Rasmus Sandvik 336 og Syver Jotun 334. I klasse 2 skjøt Petter Aabakken 334.
I Blaker skjøt Sidsel Lillekvelland 336 og Gunstein Lauvrak 332. I klasse 2 skjøt Petter Aabakken 336.

Posted by hl at 03:34 EM | Comments (0)

Stevner i Fredrikstad og Råde

Syver Jotun og Petter Aabakken deltok i stevner i Råde og Fredrikstad samme helg som andre deltok i Sørlandskula. I Fredrikstad skjøt Syver 237, mens Petter skjøt 236 i klasse 2. I Råde ble det henholdsvis 241 og 331.

Posted by hl at 03:28 EM | Comments (0)

Helge med sier i Lyngdal

Uka etter deltakelse i Sørlandskula, stilte Helge Lillekvelland til start i stevner i Lyngdal og Farsund. I Lyngdal ble det gode 348 og klar stevneseier. I Farsund ble det litt mer moderate 344 og 2. plass i klasse V55.

Posted by hl at 03:22 EM | Comments (0)

November 09, 2018

Utflukt til Sørlandskula

Forrige helg var en liten gjeng avgårde til det blide Sørland for å skyte 15 meterstevner. Sørlandskula består av 5 stevner i kort avstand til hverandre, forhold vi Oslofolk bare kan drømme om! Beste resultat sto Helge for, med 1722 sammenlagt og 347 som beste enkeltresultat. Best i klasse 5 var Tobias med beste enkeltresultat på 346 og Helene med beste sammenlagtresultat med 1717 poeng.

Hjemmefavoritten Peter Sørli fra Søgne ble vinner av Sørlandskula

Øvrige resultater:

Navn - Greipstad - Mandal - Kristiansand - Søgne - Holum - Sammenlagt (plassering)