Oktober 29, 2018

Helge med to klasseseire i helgen

Denne helgen ble det arrangert stevner i Frogn og Drøbak og Aas i Follo. Foreløpig er det ikke mange av våre som har startet sesongen innendørs, men noen som er mer ivrige enn andre er i gang.
Helge Lillekvelland i klasse V55 er en av dem og han vant like godt klassen sin i begge stevnene. I Frogn og Drøbak skjøt han meget gode 349 og vant med tre poengs margin til nestemann. I Aas var derimot marginen så snau som mulig. Helge skjøt 347 og vant med en sentrumstiers margin. Men to av to mulige er bra!!
Petter Aabakken i klasse 2 skjøt 331 i begge stevnene og ble nr 8 i klassen i Frogn og Drøbak og nr 10 i Aas.
Sidsel Lillekvelland skjøt best i Aas med 339 og ble nr 19 i stevnet. I Frogn og Drøbak ble det mer beskjedne 332.
Syver Jotun sto over omgangene i begge stevnene og skjøt 239 i Frogn og Drøbak og 241 i Aas.

Posted by hl at 12:28 EM | Comments (0)

Oktober 23, 2018

Stevner i Nittedal og Gjerdrum

Denne helgen var det stevner i Nittedal og Gjerdrum. Kun tre av våre skyttere stilte til start.
I klasse 5 skjøt Sidsel Lillekvelland 241 i Gjerdrum og 338 i Nittedal.
I klasse 2 skjøt Petter Aabakken 331 i Nittedal og 235 i Gjerdrum.
I klasse V55 skjøt Helge Lillekvelland 244 i Gjerdrum og 345 i Nittedal noe som ga 3. plass i klassen.

Posted by hl at 10:57 EM | Comments (0)

Østlandscup 15 meter

Første runde i Østlandscupen 15 meter er trukket. Det er duket for et skikkelig lokaloppgjør når vårt beste lag møter Oslo Østre allerede i første runde. Vårt andrelag møter Elverum. Skytingen skal være avviklet innen 19. november.

Posted by hl at 10:52 EM | Comments (0)

Akershusserien starter opp med tre Nordstrand-lag

Nordstrand stiller i år med tre lag i vinterens Akershusserie. Serien består av fire divisjoner og vi har med et lag i hver av de tre øverste divisjonene. Første runde skal være avviklet innen 9. november og vi ser at vårt lag i 1. divisjon møter en av storfavorittene i 1. runde, nemlig Høland/Bjørkelangen I. I 2. divisjon skal vårt lag møte Nittedal I og i 3. divisjon møter vi Feiring.
våre lag er satt opp med disse motstanderne i de tre divisjonene:
1. divisjon: Nordstrand I, Kisen I, Oslo Østre MSKL, Rælingen I, Høland/Bjørkelangen I, Rælingen II, Skarpskytten I og Oslo Østre I.
2. divisjon: Nordstrand II, Oslo Østre II, Høland/Bjørkelangen II, Blaker/Urskog, Østre Romerike MSL I, Nittedal I, Skarpskytten II og Nannestad
3. divisjon: Nordstrand III, Høland/Bjørkelangen III, Østre Romerike MSL II, Gjerdrum I, Nittedal II, Feiring, Kisen II, Skedsmo I

Posted by hl at 10:47 EM | Comments (0)

Oktober 17, 2018

Helge åpnet innendørssesongen med seier i klasse V55 (redigert)

Kun fire Nordstrandskyttere hadde tatt turen til Vestby Arena og Såners stevne i sin nye innendørsbane. Det var også høstens første innendørsstevne. Helge Lillekvelland åpnet der han avsluttet sesongen. Han vant sin klasse (V55) med 247 poeng. Men seieren var så knapp som mulig. Kay Pettersen fra Frogn og Drøbak ble rangert som nr 2 med en innertiers margin.
Ketil Sundal ble nr 2 i klasse 3 med 234.
De tre andre finner vi litt lenger ned på listene. I klasse 5 skjøt Sidsel Lillekvelland 234 og Syver Jotun 232. Petter Aabakken skjøt 226 i klasse 2.

Posted by hl at 07:23 EM | Comments (0)