September 22, 2015

Vi inviterer til Oslo Open 2015

Nordstrand skytterlag er godt i gang med å planlegge Oslo Open 2015. Vi planlegger med samme kapasitet som til stevnet i 2014.
Innbydelse til Oslo Open 2015

VELKOMMEN TIL OSLO OPEN 2015!

Posted by hl at 10:01 EM | Comments (0)

September 20, 2015

Vi vant!!!!

P9200005.JPG Dagens finale i Østlandscupen endte med klare favorittseire. Jondalen vant A-cupen for femte gang på rad og var klart foran Høland/Bjørkelangen. Nordstrands A-lag måtte tåle å skyte B-cup i år og var klare favoritter i finalen. Laget innfridde og vant klart foran Sem. Seiersmarginen ble på hele 26 poeng. I finalen skytes det ti skudd stående (knestående for junior, kl 2 og V55) som finale etter innledende 35 skudd. Vi stilte kun med klasseførte skyttere og nøt derfor ikke godt av kneskyttere i finalen, men vi holdt godt unna likevel. Våre skyttere var Tobias Lillekvelland 340+99=439, Daniel Tveiten Haig 341+98=439, Rasmus Lillekvelland 343+96=439, Helene Lillekvelland 341+95=436, Roger Nesheim 337+93=430, Sidsel Lillekvelland 340+90=430, Helge Lillekvelland 339+90=429, Ida Marie Matheson 330+92=422.
Da var banesesongen 2015 slutt og vi finner fram .22-Saueren og begynner forberedelsene for neste sesong!

Posted by hl at 07:10 EM | Comments (0)

September 19, 2015

Nordstrand til finalen i Østlandscupen

Vårt A-lag i Østlandscupen har i år skutt i B-cupen. I dag skulle det skytes semifinale mot Trøgstad. Gjestene fra Trøgstad åpnet bra og ledet etter at alle hadde skutt 15-skudden. Men derfra og inne var Nordstrand best og vant til slutt med tjue poeng, 2720 mot 2700. Gjestenes Bjørnar Sletmo tangerte persen sin med 348 poeng på en Løvenskioldbane med meget gode skyteforhold i kveld. Etter Bjørnar fulgte Tobias Lillekvelland med 345 og Helene Lillekvelland med 344.
Dermed stiller vi til start i finalen i B-cupen i morgen i Asker mot Nannestad, Sem og Rollag/Veggli.
Trykk "Les videre" for å se alle resultatene.

Tobias ble KONGE i år som i fjor

Årets klubbmesterskap eller Kongekåring som vi liker å kalle det gikk av stabelen på Løvenskioldbanen i dag. Nitten skyttere hadde tatt turen og det ble vist mye god skyting. Vår beste skytter gjennom sesongen, Tobias Lillekvelland holdt også nivået ut sesongen og kunne gå av standplass som KONGEN av Nordstrand 2015. Han lå på skive 1 i finalen med 246, samme poengsum som lillebror Rasmus på skive 2. Tre poeng bak kom evigunge Jens Pettersen med 243. Jens var ikke helt heldig med omgangen. Det ble 97 og 340 og han falt ned til 4. plass. Roger Nesheim med 242 og 99 gikk nemlig forbi Jens. Rasmus på skive 2 skjøt 98 og ble nr 2. For Tobias levnet ikke tvil om hvem som var best i dag, 100 på omgangen og 346 ga han Kongetittelen.
Kun to ungdomsskyttere stilte på standplass i dag. De prøvde seg på 200 meteren med sitt program. Junioren Jonas Siksjø Streitlien skjøt 236 og 95 på omgangen. Mats Hansehaug Mugås i klasse Eldre rekrutt skjøt også 236 innledningsvis og fulgte opp med 94 på omgangen.
I en innlagt utslagsskyting stående ble det ble skutt et og et skudd og dårligste mann måtte for hvert skudd forlate standplass. Til slutt var det Tobias og Rasmus Lillekvelland som sto igjen. Der viste Rasmus seg som den beste og stakk av med seieren. Helene Lillekvelland ble nr 3 og Ida Marie Matheson nr 4.

Trykk "Les videre" for å studere alle resultatene.

Kongekåring lørdag 19. september

På lørdag blir det sesongavslutning på Løvenskiold. Da kårer vi årets Nordstrandskonge/-dronning. Oppmøte kl 12, og skyting fra ca kl 13. Etterpå blir det grilling og kos. Det er faktisk meldt greit vær! Velkommen!

Posted by hf at 01:16 EM | Comments (0)

September 14, 2015

NM 50 m og 300 m dag 2: May Elisabeth 2 x SØLV, Bronse til Jenny og Åshild; GULL lagskyting

May Elisabeth Nordahl skjøt jevnt godt på 300 meter og sikret seg to SØLV-medaljer; resultat 1/2match 568 poeng og 60 skudd liggende 587. BRONSE til Jenny T. Vatne på 1/2match i juniorklassen for kvinner med 569 poeng.
GULL på lag 1/2-match kvinner ved May Elisabeth, Jenny og Eline T. Vatne

U16 skjøt 50 meter på dag 2 (søndag) og her ble det BRONSE på Åshild T. Vatne med 294 poeng på 30 skudd. På 1/4 match ble det en 5.plass med 256 poeng

Posted by pov at 09:43 EM | Comments (0)

NM 50 m og 300 m dag 1: Espen Berg-Knutsen til finalen på OL-øvelsen 60 skudd liggende 50meter

Espen Berg-Knutsen med solid skyting på 50 meter; på 60 skudd liggende ble det hele 623,6. Det ga en 3.plass i kvalifiseringen til finalen på 60 skudd liggende! I finalen ble Espen nr. 6, noe som er en plass opp fra i fjor. Med litt trening i vinter er en plass lenger opp på lista mulig til neste år!

Posted by pov at 09:33 EM | Comments (0)

NM 50 m og 300 m dag 1: NM-GULL til Jenny på 3x20 skudd 50m

NM ble arrangert på Elverum sist helg og lørdag skjøt junior kvinner OL-øvelsen 1/2 match på 50 meter; Jenny T. Vatne kom til finalen med 576 poeng som nummer 4. I finalen ble den en kamp mellom Jenny og Trine Stette; etter alle finaleskudd (45) var ferdig var de helt like 449,4. I omskytingen (shoot off) fikk Jenny en 10,3 og tok seieren og ble Norgesmester.
Stine Vindal var lenge med å kjempet om plass i finalen (de 8 beste) men det ble en flott 10 plass med 563 poeng. På lagskytingen ble det en 4.plass til våre 3 jenter.
I seniorklassen skjøt May Elisabeth Nordahl 574 som var litt stang ut og 9.plass. På 60 skudd liggende fikk Jenny T. Vatne 616,1 og 4.plass, Stine Vindal kom på 9.plass med 613,6. I seniorklassen fikk May Elisabeth Nordahl 615,3 og 7.plass. På lag ble det 2.plass og SØLV til Jenny, Stine og Maya.
SØLV til Åshild T. Vatne på 1/4-match 300 meter i U16 med poengsummen 251 på 30 skudd liggende ble det en 11.plass med 281.

Posted by pov at 09:20 EM | Comments (0)

September 13, 2015

Ingen stor sesongavslutning av våre skyttere

Sarpsborg, Rygge og Råde arrangerte sesongens siste banestevner. Kun 5 Nordstrand-skyttere tok turen og høyest resultat var det Dag Rasmussen som hadde da han skjøt 340 i Rygge. Her hadde Jens Pettersen 339 og Syver Jotun 335, mens Petter Aabakken hadde 319 i klasse 2.
I Råde var Gunstein Lauvrak vår beste med 338. Videre hadde Dag 336, Jens 330, Syver 321 og Petter (kl 2) 329.
I Sarpsborg var Dag best med 336. Jens hadde 333, Syver 327 og Petter 322.

Neste lørdag avslutter vi sesongen med Kongekåring på Løvenskioldbanen.

Posted by hl at 09:14 EM | Comments (0)

September 06, 2015

Tredjeplass til Rasmus i Skjærgårdsstevnet i Nøtterø

Banesesongen nærmer seg slutten og det kan se ut som flere av lagets skyttere har avsluttet allerede. For kun 3 Nordstrand-skyttere hadde tatt turen til stevner i Vestfold denne helgen. Rasmus Lillekvelland skjøt gode 346 i Skjærgårdsstevnet i Nøtterø og ble nr 3 totalt, mens han skjøt 341 i Sem og ble nr 6 der. Helge Lillekvelland skjøt også 341 i Sem og ble nr 7.

Posted by hl at 01:05 EM | Comments (0)