Mai 25, 2014

Tobias nær pallen i Blaker og Urskog

Tobias og Hele 150.jpegSelv om Tobias, Helene og Morten var i Sogn i helgen og skjøt fem stevner der fikk de også med seg et par stevner på Romerike før turen gikk vestover. Tobias Lillekvelland nær pallen i begge stevnene. I Blaker ble det 4.-plass med 344 poeng. Her ble Jens Pettersen nr 10 med 342. Videre hadde Helge Lillekvelland 340.
I Urskog startet samboerparet Tobias Lillekvelland og Helene Farestveit med 150 poeng på 15- skudden (se bildet). De fulgte hverandre også på grunnlaget der begge fikk 96. På omgangen fulgte Tobias opp med 100, mens Helene måtte tåle en 9-er. 346 på Tobias ga en 5.-plass totalt, mens Helene ble nr 9. Her tar vi også med at Sidsel Lillekvelland skjøt 340 poeng.
I Høland/Bjørkelangen ble Sidsel Lillekvelland vår beste med 339.

Posted by hl at 08:50 EM | Comments (0)

Tobias, Helene og Morten med gode resultater i Lerum Cup

Tobias Lillekvelland, Helene Farestveit og Morten Fuglevåg reiste denne helgen til Sogn for å delta i de fem stevene Lerum Cup. Alle tre hevdet seg i den harde konkurransen vestpå. Tobias ble nr 15 sammenlagt, mens Helene ble nr 16 og Morten nr 47.
Tobias hadde følgende resultater: 345 - 344 - 344 - 343 - 338
Helene hadde denne rekken: 346 - 345 - 343 - 340 - 339
Morten hadde denne rekken: 344 - 340 - 340 - 340 - 335

Posted by hl at 08:35 EM | Comments (0)

Mai 15, 2014

Tobias skjøt 348 da Nordstrand A slo Urskog

Nordstrand A møtte Urskog i innledende runde i årets Østlandscup i kveld. Skytingen foregikk på Løvenskioldbanen i fint men litt småkjølig vårvær. Nordstrand A var forhåndsfavoritter og innfridde. Det ble til slutt en komfortabel seier med 2712 mot 2647. Tobias Lillekvelland ble beste skytter individuelt med hele 348 poeng, mens pappa Helge var nest best med 343.
De nye reglene for cupen gir lagene anledning til å stille med skyttere i klasse Junior, klasse 2 og V55 der disse skyter sitt eget program. Nordstrand valgte å stille med kun 5-klasse skyttere. Urskog stilte derimot med en V55-skytter.
Seieren betyr at Nordstrand går videre i A-cupen, mens Urskog går videre i B-cupen.
Trykk "Les videre" for å lese alle resultatene.

Rasmus skjøt 345 i Frogn og Drøbak

Beste Nordstrand-resultat denne helgen sto Rasmus Lillekvelland for da han skjøt 345 poeng i Frigjøringsstevnet til Frogn og Drøbak. Det ga en 8. plass totalt i mesterskapet.
Pål Tvedt oppnådde beste plassering da han ble nr 2 i klasse V65 med 349 poeng etter å ha skutt en 9-er på 10-skudden. Her skjøt Terje Hagerup-Nilsen 335.
I Frigjøringsstevnet til Moss og Våler ble Lars Rasmus Sandvik vår beste med 341 på en 14. plass.
I Røyken og Hurums stevne skjøt Morten Fuglevåg 339.

Posted by hl at 09:17 EM | Comments (0)

Mai 05, 2014

Trekningene i Østlandscupen er klare

Trekningene i Østlandscupen er klare. Ungdommene skal møte Fredrikstad på sistnevntes bane.
Vi har med to seniorlag også i år. Her skal A-laget møte Urskog der vårt lag har hjemmebane. B-laget må ta turen til en av favorittene i årets cup, Løiten.

Posted by hl at 08:58 EM | Comments (0)

Morten med 342 i Rakkestad

Noen av våre ivrige baneskyttere deltok i stevnene i Rakkestad og Degernes i helgen. Morten Fuglevåg sto for det beste resultatet med 342 i Rakkestad etter 243 på 25-skudden. Morten har sakte men sikkert hevet resultatene sine fra sesongstart så dette kan bli moro framover. Dag Rasmussen var nesten like god med 341 etter 244 på 25-skudden.
I Degernes var det ikke like mye å skryte av. Jens Pettersen og Syver Jotun skjøt 336 som våre beste.

Posted by hl at 08:54 EM | Comments (0)

Eline og May Elisabeth topp ti i Hannover

Konkurransene i Hannover er nå unnagjort. Eline Tovseth Vatne og May Elisabeth Nordahl skjøt godt og var inne på topp ti i hver sin øvelse. Eline ble nr 9 på 60 skudd liggende med 618,0 poeng i klasse Junior kvinner. Her ble lillesøster Jenny nr 21 med 614,9.
May Elisabeth ble nr 10 i kvinner senior på sin halvmatch med 580 poeng etter 189 på kne, 198 på ligg og meget sterke 193 på stående.

Posted by hl at 08:49 EM | Comments (0)

Mai 03, 2014

Også May Elisabeth deltar i Hannover

May Elisabeth Nordahl er også i Hannover og skyter konkurransene der. I går var det luft på programmet og May Elisabeth perset med 410,7 poeng på sine 40 skudd og ble nr 26 i konkurransen. Senere i dag skyter hun 60 skudd liggende og søndag er det halvmatch.
Vi kommer tilbake med oppdateringer, men informasjon om resultater er ikke arrangørens force.

Posted by hl at 10:34 FM | Comments (0)

Mai 02, 2014

Jenny og Eline skyter internasjonalt stevne i Hannover

Søstrene Jenny og Eline Tovseth Vatne er for tiden i Hannover i Tyskland og deltar i et større internasjonalt stevne der. Det skytes på med luftgeværet og med matchrifla på 50 meter. Jentene har allerede skutt to øvelser. Jenny kvalifiserte seg for finale med luftgeværet som en av to norske juniorjenter. Det endte med en flott 6. plass for Jenny.
VI GRATULERER!
Jentene har også gjennomført halvmatchen. Det endte med 572 på Jenny og 567 på Eline noe som ga 18. og 35. plass.

Påmelding Landsskytterstevnet og Viken II

Påmeldingen til sommersesongens to største mesterskap er i gang.
Viken II arrangeres i Frogn og Drøbak 11.-15. juni. Foreløpig er 11 Nordstrand-skyttere påmeldt. Men det er plass til mange flere. Allerede 10.-11. mai arrangeres Frigjøringsstevnet på samme bane og da er vi 20 påmeldte. Meld dere på på denne adressen: https://www.dfs.no/aktuelt-na/arrangementskalender/pamelding/?eventId=132809&arrType=STEVNE#content. Påmeldingsfristen er 1. juni.
Landsskytterstevnet arrangeres i år i Sandnes 1.-9. august. Påmeldingen er allerede godt i gang og totalt er 655 påmeldt pr i dag, men kun tre av dem er Nordstrand-skyttere. Meld deg på på denne adressen: https://www.dfs.no/aktuelt-na/arrangementskalender/pamelding/?eventId=140582&arrType=STEVNE#content

Posted by hl at 08:55 EM | Comments (0)