Les den her!

Posted by hl at 09:34 EM | Comments (0)

November 27, 2011

Tredjeplass i dag

Andre dag av Fredrikstad Open på luft er ferdig. Eline T. Vatne fulgte opp med tredjeplass i dag etter seieren i går. I dag innledet hun med 394 og lå på skive 3 i finalen, en plassering hun holdt finalen ut. Finaleresultatet ble 100,8.

Posted by hl at 07:16 EM | Comments (0)

November 26, 2011

Eline er fortsatt på vinnersporet

Eline T. Vatne fortsetter der hun slapp forrige helg. Med luftgeværet vant hun igjen kvinner junior i Fredrikstad Open. Hun ledet etter 40 innledende skudd med 396, men bare et poeng foran nærmeste konkurrent. I finalen ble det solide 101,5 og selv om ledelsen skrumpet inn til 0,8 poeng ble det seier til Eline. Vi gratulerer!

Posted by hl at 06:46 EM | Comments (0)

Ketil Sundal klubbmester 15 meter

Torsdag kveld testkjørte vi opplegget for Oslo Open med å arrangere klubbmesterskap 15 meter. Dessverre var ikke seniordeltakelsen all verden. Men opplegget besto testen og vi er klare til å ta imot alle påmeldte skyttere neste uke. Best i generalprøven ble Ketil Sundal med 240 og 95 i finalen. Helge Lillekvelland ble nr 2 etter omskyting med Rasmus Lillekvelland.
Trykk "Les videre" for å se samtlige resultater.

Nordstrand II slo Rælingen II

I Akershusseriens 2. divisjon møtte Nordstrand II Rælingen II forleden kveld. Det ble klar seier til vårt mannskap med Sigurd Salvesen som bestemann med 298. Eline T. Vatne fulgte like bak med 296. Lagleder Morten Fuglevåg hadde 293 og superreserven Sondre Westad fikk også 293.

Posted by hl at 06:14 EM | Comments (0)

November 25, 2011

Trekning i Østlandscupen

Det har vært trekning i Østlandscupen der vi har to lag med videre i A-cupen. Trekningen viser at begge våre lag skal ut på tur. A-laget skal til Løiten og B-laget skal til Hovet og Hol. Runden skal være ferdigskutt innen 8. januar.

Posted by hl at 08:51 EM | Comments (0)

Tredje runde av onsdagsserien

Oslo Østre har gjennomført tredje runde av onsdagsserien som dermed er halvveis. Denne runden besto av vanlig DFS-program innendørs pluss en 10-skudd serie stående på frm minutter. Vår beste denne genagen ble Helge Lillekvelland på 9. plass med 337. Han startet bra med 245, men avsluttet med en heller svak 10-skudd serie. Ketil Sundal finner vi to poeng bak.
Halvveis er det Morten Fuglevåg som ligger best an av våre på en 10. plass. To plasser bak finner vi Lars Rasmus Sandvik og plassen bak der igjen ligger Jens Pettersen.
Neste runde arrangeres 18. januar.

Posted by hl at 08:14 EM | Comments (0)

November 20, 2011

Eline fortsatte å imponere

Eline6.jpgI Numedal luftmaraton fortsatte Eline T. Vatne å imponere i helgen. Fredag kveld var hun beste juniorjente med 396. Lørdag fortsatte hun med 393 på formiddagen og kopierte fredagen med 396 på ettermiddagen. Søndag avsluttet hun runden i Numedal med 394.
Stevnet ble avsluttet med en superfinale der skyttere i alle klasser var representert. Her ble det til slutt en 3. plass på Eline.
VI GRATULERER ELINE MED EN SUPER HELG!

Posted by hl at 07:43 EM | Comments (0)

Kun en finaleskytter i Viken II

Selv om både Sidsel Lillekvelland (243), Jens Pettersen (240) og Dag Rasmussen (237) alle var kvalifisert til finaler i Viken II-stevnet på Oslo Østres bane i dag, var det bare 3.-klassingen Ketil Sundal av våre som stilte til start. Ketil lå litt langt bak til å kunne hevde seg helt til slutt, men skjøt respektable 94 poeng i finalen som består av en 5-skudd serie på kne og 5 enkelt skudd stående.
Mester ble Siw Anira Dramstad, Skiptvet med 347 etter 100 poeng i dagens finale.

Posted by hl at 07:38 EM | Comments (0)

November 18, 2011

Eline med flott luftresultat

Denne helgen arrangeres det luftmaraton i Numedal med tre av våre skyttere på startstreken. Junior-jenta Eline T. Vatne imponerte stort, ikke bare med å vinne klassen, men også med et imponerende resultat, 396. Hun hadde seriene 100 - 99 - 100 - 97 noe som var tre poeng over pers.
VI GRATULERER!
Sigurd Salvesen og Morten Fuglevåg hadde henholdsvis 572 og 578 poeng.

Posted by hl at 11:00 EM | Comments (0)

Begge våre lag gikk videre til A-cupen i Østlandscupen

For første gang arrangeres det Østlandscup innendørs. Vi stiller med to lag og begge lagene våre er videre til A-cupen. 1. laget skulle møte Sem og Asker, men sistnevnet møtte ikke til skyting og dermed var både vi og Sem videre til A-cupen. Sem vant runden med 1199 mot våre 1195. På laget vårt skjøt Helene Farestveit 242, Rasmus Lillekvelland 241, Tobias Lillekvelland 240, Sidsel Lillekvelland 237 og Helge Lillekvelland 235. Andrelaget vårt møtte Høland/Bjørkelangen 2 og Skarpskytten 2. Det endte med seier til Høland/Bjørkelangen foran vårt mannskap. De to lagene går videre til A-cupen. På laget vårt skjøt Espen Berg-Knutsen, Morten Fuglevåg, Dag Rasmussen, Jens Pettersen og Lars Rasmus Sandvik.

Posted by hl at 10:56 EM | Comments (0)

November 13, 2011

Stem på Nordstrand sportsskyttere

Dagbladet, NIF, P4 og Nordea har startet årets kåring av "Klubben i mitt hjerte". Konkurransen gjelder bare klubber tilknyttet NIF, så vi er ikke med, men våre gode venner i Nordstrand sportskyttere er med. De kan vinne et flertall av penger ved at DU stemmer på dem via linken under. Gjør det! :)

Posted by hl at 09:08 EM | Comments (0)

Nordstrand II tapte

Nordstrand II har skutt første runde i Akershusseriens 2. divisjon mot Østre Romerike II. Det endte med et knepent tap for vårt mannskap selv om vi hadde kveldens beste skytter på vårt lag. Linn C. Tuvstein skjøt 297, mens gjestenes Terje Trætteberg var nest best med 295.
Resten av kveldens tall kan du studere ved å trykke "Les videre".

Seier i Akershusserien for A-laget

Førstelaget vårt i akershusserien møtte i går kveld Norges Idrettshøgskole til kamp. Selv om det egentlig var vi som hadde hjemmebane, var NIH behjelpelige med å skaffe lokaler, etter at vi hadde hatt litt problemer med å stille lag på våre faste treningsdager.

Vår skyting var kanskje noe preget av at det fortsatt er tidlig i sesongen, men Daniel klinket til med 448 poeng på sine 45 skudd, og var dermed matchens beste. Nest best var Tobias og NIHs Ola Herje med 441 poeng.

Sluttsummen ble 1758 til Nordstrand og 1711 til NIH. For detaljerte resultater trykk på "les videre".

Helene Rønningen med klasseseier

Helene Rønningen går på skole i Grong i Nord-trøndelag for tiden og har benyttet anledningen til å delta i et stevne i Nordre Skage. Der slo hun til med 242 poeng i klasse 3 noe som ga klasseseier og en 6. plass totalt i mesterskapet.

Posted by hl at 09:27 EM | Comments (0)

November 08, 2011

Oslo Cup torsdag 10.november

Velkommen til Oslo Cup på 15 meter i Ekeberghallen torsdag 10.11 fra kl. 1800. Program er 30 skudd stående og 30 liggende for de yngre og eldste.

Posted by pov at 08:51 EM | Comments (0)