Februar 28, 2005

Resultater - KM 15M - Blinken miniatyr & pistollags stevne 26.2.05

Helgens feltskytinger koliderte med årets KM i miniatyrskyting (15m) på Blinken miniatyr & pistollags stevne 26.2.05 med innlagt km Oslo. Nordstrand stilte med 2 deltagere i KM.

Vinner av klasse kvinner jr, May Elisabeth Nordahl med seriene 48, 49, 48, 49, 50, 49 – 293 poeng. 293 poeng var stevnets beste resultat (alle klasser). Grete Andresen skjøt 48, 44, 45, 45, 45, 46 – 273 poeng, som ga en 2. plass i klasse K2.

Posted by ses at 09:00 FM | Comments (0)

Februar 27, 2005

Stor deltagelse fra Nordstrand sportsskyttere i årets NM på Stange

Hele 23 skyttere fra Nordstrand sportsskyttere er påmeldt i Stange Sportsskyttere sitt NM arrangement på Stange den 11. – 13. mars 2005. Dessverre kolliderer dette arrangementet med årets Viken II stevne i feltskyting. Jens Pettersen har imidlertid klart å få til at flere av våre skyttere som skal skyte Viken II i feltskyting, kan få skyte på fredag 11. mars. Dessverre kan ikke seedede skyttere (ref. Espen Berg-Knudsen), skyte utenfor seedet gruppe, noe som medfører at Espen ikke skyter årets NM (han prioriterer årets Viken II stevne i felt).

Nedenfor finner dere oppropsliter for 15m miniatyrskyting og 10m luft.

Søndag 13. mars 2005 - kl 10:00 (Lag # 13) - Luft hovedbane A

Posted by ses at 01:00 EM | Comments (0)

Februar 26, 2005

På feltskyting med minibuss

Minibussen skytterlaget disponerer har allerede vært ute på mange langturer. 26. febr. fylte vi opp bussen og reiste på feltskyting øverst i Numedal. Det ble en meget flott tur både sosialt og resultatmessig. Bildet er tatt under en stopp i Kongsberg. Og Jens Pettersen klarer jo ikke å være alvorlig!

Kjell Bjørge stiller bussen gratis til disposisjon for skytterlaget og 11. mars er det NM luft og 15 m. Da blir det nok en ny tur med bussen. Årets skikkelige langtur blir i påsken, da fylles bussen opp med feltskyttere som skal helt til Nord-Sverige.

Linn Kristine Lønnerød nr 3 i Rollag og Veggli

Linn Kristine Lønnerød og Ivar Rinde skjøt fullt hus 30 treff i Rollag og Veggli

4. klassingen Linn Kristine Lønnerød ble nr 3 på helgens feltstevne i forbindelse med årets Bygger'n cup. Ungjenta skjøt 30/18 treff, mens Ivar Rinde skjøt 30/17 treff noe som holdt til en 4. plass.

Igjen var det en stor gjeng med feltskyttere fra Nordstrand skytterlag som reiste på helgens konkurranse i den 3 og avsluttende runden av årets Bygger'n cup. Totalt 14 skyttere deltok på denne runden, og verd å merke seg på resultatlista var Rasmus Lillekvelland, som nesten gjentok suksessen fra forrige helg. Unggutten (som egentlig er juniorskytter) prikket inn 28 treff på stevnet til Rollag og Veggli (grovfelt med ukjente avstander).

I lagskytingen i årets Bygger'n cup, har Nordstrand kvalifisert seg til finalen for lagskyting. I finalen nullstilles alle resultatene, slik at tidligere resultater ikke teller i finaleskytingen. Finalen går av stablen lørdag den 5. mars 2005.

Trykk her for resultatene fra Rollag og Veggeli sitt stevne, samt Nore og Uvdal.

Posted by hl at 10:46 EM | Comments (0)

Februar 21, 2005

Andre runde i Oslo-cup gjennomført!

Giske Bach skøyt 300(!) poeng i andre runde av årets Oslo-Cup! Se alle resultatene her.

Posted by audun at 02:21 EM | Comments (0)

Februar 20, 2005

Ivar Rinde leder årets Bygger'n cup etter 4 av 6 stevner

Etter at 4 av totalt 6 stevner er gjennomført i årets Bygger’n cup, leder Ivar Rinde årets Bygger’n cup.

Posted by ses at 07:22 EM | Comments (0)

Gunstein og Rasmus imponerte i Setskog

Rasmus Lillekvelland (t.h.) gratulerer Gunstein Lauvrak med fullt hus i Setskogfelten

Gunstein Lauvrak skjøt fullt hus 42 treff i Setskog skytterlag sitt åpne feltstevne 20. februar. Men litt lite innertreff gjorde at han ble rangert til 2. plass i stevnet. Nest best av våre ble juniorskytteren Rasmus Lillekvelland som valgte å skyte grovfelt denne søndagen. Han knallet like godt til med 30 treff på hovedrunden og med 17 innertreff hadde han dagens beste 30-skudd av samtlige seniorskyttere!!!! I finalen ble det 6 treff på liggende og 3 på kne. 39 treff ga en 4. plass totalt.
Resultater finner dere her

Setskog skytterlag hadde laget en flott løype med ukjente avstander.

Posted by hl at 06:04 EM | Comments (0)

Stein Erik Sandvold nr 3 i Skiptvet

Fjerdeklassingen Stein-Erik Sandvold ble best av våre seniorer i feltstevnet i Skiptvet. I det ufyselige været der vinden gjorde store utslag ble han nr 3 totalt med 37/17 og fikk med det sin første feltmedalje etter come-backet i fjor høst. Linn Kristine Lønnerød hadde også et godt utgangspunkt med 27/18 på 30-skudden. Det holdt til 2. plass i klasse 4.

På finfelten gjorde Geir-Anders Haugen sine saker meget bra og skjøt fullt hus 30 treff med 23 innertreff. Men i klasse Eldre rekrutt holdt det "bare" til 3. plass.

Posted by hl at 05:38 EM | Comments (0)

Februar 13, 2005

Ivar med 30 treff to ganger på samme dag

På feltstevnene i Nordre Modum og Ringerike 12. februar klarte Ivar det kunststykket å skyte 30 treff på begge stevnene. Det holdt til seier i begge stevnene. Linn Kristine Lønnerød var nesten like god. Hun skjøt 29 treff på begge stevnene. I tillegg skjøt Stein Erik Sandvold 29 treff i stevnet i Nordre Modum, mens Tobias Lillekvelland klarte det samme i Ringerike.
Trykk her for resultater Ringerike
eller her for øvrige Bygger'n cup resultater.

Posted by hl at 01:51 EM | Comments (0)

Tobias med fullt hus i Skee

Tobias Lillekvelland, Rasmus Lillekvelland og Geir-Anders Haugen med gode resultater i Skee

6. februar reiste 28 Nordstrand-skyttere til Skee i Sverige for å skyte ordentlig felt. Og det ble en bra uttelling. Tobias Lillekvelland viste at han i sin andre sesong som senior kan hevde seg også i felt. Han skjøt fullt hus - 36 treff - og ble nr 3 totalt bak to svensker. Nest best av våre seniorer ble May Elisabeth Nordahl. I sin første seniorsesong skjøt hus 34 treff. Med det ble hun nr 3 i klasse 4.
Rasmus Lillekvelland vant klassen for 16-17 åringer med sterke 34 treff. Geir-Anders Haugen vant yngste klasse med 30 treff.

En svensk feltskyting er en skikkelig utfordring for oss nordmenn. De kan arrangere ordentlig feltskyting med ukjente avstander, varierte skyteretninger, korte skytetider og samme løype for de yngste og de eldste.

I tillegg til Tobias og May Elissabeth skjøt flere av våre sniorer bra. På 33 treff fant vi både Ivar Rinde, Tor-Arne Haugen, Stein Erik Sandvold og Jens Pettersen.

I klasse 3 ble Trond Kristiansen nr 3 med 29 treff.

I yngste klasse ble Geir-Anders fult av Kristoffer Torgersen og Magnus Flygind på plass nr 2 og 3.