November 19, 2022

Oslo vant samlagsskytingen for ungdom med Markus Aleksander Rosenberger på laget

Gull-laget 2022.jpgOslo skyttersamlag vant samlagsskytingen for ungdom i Viken II-mesterskapet på 15 meter. En Nordstrand-skytter var tatt ut på laget. Det var Markus Aleksander Rosenberger (nr 3 f.v. på bildet) i klasse Eldre rekrutt. Han gjorde det han skulle - skjøt fullt hus 100 poeng på sin etappe. Når så de andre tre på laget; Simen M. Isene, Henriette Isene og Amalie Torbals Mortensen kun tapte tre poeng til sammen ble det en klar seier til Oslo. Follo fulgte på andreplass, to poeng bak. Vi gratulerer hele laget!
Markus skjøt også finale i sin klasse etter å ha skutt 249 på hovedskytingen. I finalen lå han på skive to, et poeng bak lederen. Markus var ikke like heldig med serien her som på samlagsskytingen. 97 poeng førte han ned til en 9. plass til slutt.
I morgen søndag skyter veteraner og seniorer samlagsskytinger og finaler. Vi har bare med en skytter i samlagsskytingene. Det er Sidsel Lillekvelland i veteranenklassen. I finalene har vi også kun med en skytter. Lars Grette ligger på skive 3 i finalen for klasse V55.
Lykke til på søndag!

Posted by hl at November 19, 2022 10:06 EM
Comments