Juli 29, 2022

EM 300m Zagreb, Kroatia, 25.-30.7.2022 : 60 skudd liggende

jennyliggweb.jpg
På siste øvelse i EM ble det 16. plass på Jenny. 582 poeng ble for lite, og med 94 på første serien ble det vanskelig å hente inn; det var vind som skiftet og mirage skapt fra 31,5 grader som varmet opp bakken. Når det gikk på ble det en 100 på tredje serien og også de 3 siste var bra. Det var de to første som ikke stemte med mirage og vind. En pause hjalp.
«Det er mye læring som skrives ned i dagboka fra denne øvelsen og fra EM generelt. Dette EM ble et lære-EM, og er nyttig å ta med i evalueringen min, sier Jenny.»
Det er ellers mye som skjer på et EM 60 ligg, som er en maratonøvelse både i fysisk utholdenhet og mentalt.
I dag var det bl.a.:
En skytter kastet opp på standplass, en skytter satte fast kulen i løpet (fabrikkammo), og krutt i låskassa og kammer og fikk ikke skutt alle skuddene. En skytter fikk flere 0’ere (feil på elektronikk) uten å få ekstra tid. I laget før når mennene skjøt var det Istvan Peni som hadde denne skive og fikk minst en 0'er, som var feil på elektronikken. En skytter mistet halvveis trykkpunktet, dvs litt av og på; slitsomt! Hadde det vært 60 min skytetid som det var tidligere kunne feilen sikkert blitt fikset. En skytter satte fast hylse i kammeret og måtte bruke pussestokk for å få den ut. En skytter fikk teknisk feil og måtte demontere våpenet og sette det sammen igjen. Pluss sikkert mer.. Mer action trengs ikke på en øvelse i EM!
Nå blir det bankett og hjemreise i morgen, lørdag.
Søndag morgen går flyet til Bodø og LS for Jenny og resten av teamet.

monitorweb.jpg
Skiva til Jenny, 60 skudd. Det er mange innertiere på serien, flere enn bronsevinneren , og som vanlig er mange av 9'erne tett utenfor 10'eren.

res60liggweb.jpg
Resultatliste 60 skudd liggende kvinner

Posted by pov at Juli 29, 2022 11:27 EM
Comments