August 30, 2021

SM bane: Nordstranddominans i rekruttklassen

sm2021.jpeg

Som lagets selvutnevnte SoMe-ansvarlige, kikket jeg raskt over resultatene fra samlagsstevnet bane. Jeg bet meg merke i at hele 6 av 7 deltakere i klasse rekrutt var fra Nordstrand. Det syntes jeg virket lovende. Derfor var jeg var så dum at jeg spurte en skuffet gammel mann om å skrive litt om samlagsstevnet. Hans beretning følger under. Dere får selv finne ut hvem det var...
-Helene

Tidenes svakeste Samlagsstevne for Nordstrand!
Jeg har vært regelmessig deltaker på samlagsstevnene i Oslo i nesten 50 år, og svakere innsats og dårligere deltakelse har vi ikke hatt siden 1971. Og sikkert enda lenger tilbake.

Vi vant ingen klasser, fikk ingen napp i vandrepokaler, vi hadde ingen skyttere som var i nærheten av å hevde seg i klasse 3-5. Det absolutte bunnmåling kom under lagskytingen, der vi ikke klarte å stille fullt lag. Vi skulle ha fire på laget, men med bare to deltakere i klasse 3-5 var dette en konkurranse uten spenning. Med to deltakere ble vi nummer to. Jeg finner ingen trøst i at Skarpskytten ikke stille med noen deltakere!

Lyspunktet var i rekruttklassen, der Markus Rosenberger ble nr 2 og Linde Berg Knutsen ble nr 3. Vi hadde 6 deltakere i klasse R og NU.

I klasse 2 ble Lars Grette nr 2 og Petter Aabakken nr 3.

Posted by hf at August 30, 2021 08:16 EM
Comments