Juni 16, 2019

Viken II bane: Dag Rasmussen ble Norma-mester med ribbensbrudd!!

DR ribben lite.jpgViken II mesterskapet i baneskyting ble i helgen arrangert i Sarpsborg med finaler i dag. Vi hadde med tre skyttere i de ulike finalene. Dag Rasmussen skjøt årsbeste innledningsvis da han torsdag kveld skjøt 244 og ledet klart i kampen om å bli beste mesterskapsskytter over 55 år. Resultatet gjorde også at han skulle ligge på skive 10 i kongelaget. Fredag "tryna" Dag på sykkel og bristet et ribben. Men en gammel ørn gir seg ikke så lett. Omgang skulle han skyte og allierte seg med undertegnede som caddy og hjelpepleier. Vi fikk på han skytejakke med litt besvær. Han ruslet inn på standplass for egen maskin. Å få lagt seg sed på standplass var en smertefull øvelse, men han kom ned. Hjelpepersonellet fikk lagt våpenet i hendene hans og kneppet på reima og så var han klar. Etter skyting måtte hjelpemannskapet kneppe av han våpenet og så var det samme smertefulle øvelse for å komme seg opp i stående stilling. Dag gjennomførte skytingen med stil. 98 poeng med de forutsetningene var imponerende. Det holdt til å vinne pokalen til beste skytter over 55 år og stjerne i mesterskapet. Well done, Dag!
Helge Lillekvelland lå på skive 2 i finalen i klasse V55 med samme resultat som skytterne på skive 1 og 3. Det ble 98 på Helge, men de to andre skjøt 100 og dermed ble det tredje medalje på Helge.
Vår tredje omgangsskytter i dag var Petter Aabakken i klasse 2. Han lå også på skive 2, men var uheldig og skjøt en skjev omgang på 93 poeng og falt ned til 6. plass i klassen til slutt.
I samlagsskytingene som ble avviklet lørdag hadde vi med Rasmus Lillekvelland på Oslos førstelag, mens Ida Marie Matheson skjøt på andrelaget. Begge ble best på sitt lag med henholdsvis 98 og 97. Lagene havnet til slutt på 4. og 7. plass.

Posted by hl at Juni 16, 2019 10:26 EM
Comments