Januar 01, 2018

Status Akershusserie etter (ca) 3 runder

Akershusserien er en serieskyting I fire forskjellige divisjoner. Det skytes med 4 skyttere på hvert lag ( 3 i fjerde divisjon) og programmet her 30 skudd stående på NSF skiva på 15 meter. Det skytes litt med supermatch og mye med Sauer, Noen bruker rem på stå andre ikke. Det er mest et godt aktivitetstilbud til skyttere på Østlandet, men tro ikke at det er alvor når de beste lagene møtes, særlig i første divisjon. Og det skytes fantastisk mye sterke resultater. Det sterkeste lagresultatet står Kisen 1 for, med 1199, mao, en av fire skyttere skjøt en nier!! Seriene avsluttes med en egen finaleskyting med de fire beste i hver divisjon hos Rælingen rundt påsketider.

1.div
Det er ikke helt lett å få den fulle oversikten i denne divisjonen, da det er endel «hengekamper». Nordstrand har 4 poeng etter ett tap og to seire, og vi forventer en finaleplass for førstelaget i rundt påsketider.

2.div
Også her hengekamper, vårt lag har fire poeng og en hengekamp(?) og styrer vel mot en finale etter resultatene å dømme.

3.div
Kun en hengekamp her, Nordstrand har 2 sire og ett tap og ligger på annen plass, vi har tro på en finaleplass her også

4.div
Her skyter våre to beste ungdomsskyttere og resultatene vil naturlig nok variere en del. Vi ligger på fjerde plass, men på gode dager vil vårt mannskap kunne slå de fleste, så vi krysser fingrene og satser på finale også her senere i vinter.

For de som vil studere alle resultater i fred og ro, så er det bare å sjekke vedlagte excelfil.

Posted by hf at Januar 1, 2018 01:48 EM
Comments