November 19, 2017

Sidsel og Helge med hver sin Viken-tittel

Sidsel og Helge.jpgViken II mesterskapet 15 meter ble avsluttet med finaler i dag. To av våre fire finaleskyttere tok med seg hjem hver sin mestertittel.
Sidsel Lillekvelland konkurrerte med Dag Rasmussen om å bli beste mesterskapsskytter 55 år og eldre. Begge hadde 243 poeng med seg fra hovedskytingen. Sidsel åpnet finalen med 50 poeng på kne mot Dags 49. Deretter skjøt de en serie på 5 skudd stående. Der var de like gode med 46 poeng hver. Dermed ble Sidsel beste skytter 55 år og eldre.
Helge Lillekvelland lå på skive 3 i finalen i klasse V55 med 247 poeng, to poeng bak lederen. Han åpnet med 50 poeng på liggendeserien og klatret en plass opp, men var fortsatt to poeng bak lederen. Finalen ble avsluttet med en 5-skudd serie knestående. Helge skjøt en god serie på 49 poeng. Dermed måtte lederen skyte 47 eller bedre for å vinne. Det ble 46 og dermed klatret Helge til topps i klassen med en innertier mer enn Arne Grøtting fra Oslo Østre.
Syver Jotun gjorde også sine saker bra og skjøt 50+42 på sin finaleserie og ble nr 6 i klasse 4. Alle våre finaleskyttere skjøt også samlagsskytinger for Oslo. Syver og Dag åpnet for seniorene med 94 og 98. Sidsel fortsatte med 97, mens Kai Magne Mauseth fra Skarpskytten avsluttet med 97 for Oslo. Med disse resultatene ble Oslo nr 3 to poeng bak seirende Østfold.
Helge var ankermann på Oslos veteranlag. Han skjøt 98 på sin serie og bidro til at Oslos lag ble nr 2 til slutt.

Posted by hl at November 19, 2017 05:05 EM