August 20, 2017

Daniel ble samlagsmester, Sidsel ble prinsesse og normavinner, Petter mester i klasse 2, Pål mester i V65 og Nordstrand vant lagskytingen

Samlagsstevnet for Oslo skyttersamlag ble et godt mesterskap for Nordstrand. Våre deltakere tok godt fra seg av premiebordet.
Og endelig ble det en samlagsmester i klasse 3-5 til Nordstrand, den første på 7 år. Daniel Tveiten Haig sto for den bragden da han skjøt 345 poeng etter å ha ligget på skive 4 i finalen. Der skjøt Daniel 100 med hele 8 innertiere. Det klarte ikke de foran han på standplass å straffe. Det var Daniels første tittel i Oslo. Daniel vant også Skymoens premie etter å ha ligget på skive 1 i finalen.
Sidsel Lillekvelland var vår nest beste på 6. plass med 342. Hun ble også beste kvinnelige mesterskapsskytter og beste skytter 55 år og eldre. Sidsel hadde også dagens beste 15-skudd med 149 poeng og aksje i Anton Frisch minnepremie.
Deretter fulgte Tobias, Rasmus og Helene, alle med etternavn Lillekvelland.
I klasse 2 ble det mestertittel til Petter Aabakken med 335 poeng.
I klasse V65 ble det mestertittel til Pål Tvedt med 347 poeng etter å ha skutt 250 innledningsvis.
I klasse V55 ble Helge Lillekvelland nr 2, knepent slått på innertiere. Sluttsummen ble 345 poeng.
Linn Cecilie Tuvstein vant klassemedaljen i klasse 3 med 241 poeng.
Lagskytingen ble vunnet av Nordstrand med 389 poeng. På laget skjøt Helene, Tobias og Rasmus Lillekvelland henholdsvis 96, 98 og 97 før Daniel inntok skive 1 som ankermann med et poengs ledelse på Oslo Østre. Daniel skjøt en god ankeretappe på 98 og sørget for seier til Nordstrand med to poengs margin til Skarpskytten som gikk forbi Oslo Østre.

Posted by hl at August 20, 2017 09:21 EM