Juni 12, 2016

Viken II: Våre ni omgangsskyttere tok tre pallplasser

Seierspallen.jpgSidsel norma.jpgDamepallen.jpgMedaljevinnere.jpg

Våre ni omgangsskyttere og fem samlagsskyttere gjorde sine saker meget bra på finaledagen i Viken II mesterskapet i Nittedal. Før omgangen var Tobias Lillekvelland og Roger Nesheim best plassert på skive 8 og 10 i kongelaget med 245 poeng - tre poeng bak lederen på skive 1. Roger fikk anvist først og la inn 100 poeng med fire innertiere. Med det resultatet avanserte han helt opp til 3. plass i mesterskapet. Tobias måtte tåle en hårfin nier, men sju innertiere gjorde at han også avanserte to plasser til en 6. plass og mesterskapsstjerne. Helene Lillekvelland og Sidsel Lillekvelland stilte med 243 på standplass. Begge var med å kjempe om medaljene til beste kvinnelige mesterskapsskytter. Sidsel var i tillegg med å kjempe om å bli best over 55 år. Sidsel fikk anvist først og skjøt 98 på sin omgang. Det skulle vise seg å være godt nok til å vinne pokalen til beste mesterskapsskytter over 55 år. Helene gjorde ingen feil på sin omgang. 100 poeng førte henne opp på 3. plass og bronsemedalje i prinsessekampen og mesterskapsstjerne totalt.
Våre andre omgangsskyttere var Gunstein Lauvrak som hadde 243 og skjøt 98 på omgangen. Daniel Tveiten Haig hadde 241 og skjøt 100 poeng. Helge Lillekvelland hadde 238 og skjøt 99 på sin omgang.
Pål Tvedt lå på skive 4 i mesterskapet for veteraner 65 år. Han hadde 249 med fra hovedskytingen og måtte tåle en nier på omgangen også. Det ga en 6. plass totalt i klassen.
I samlagsskytingene for seniorer ble Oslos andrelag nr 2 og førstelaget nr 3. Oslos beste samlagsskytter var Sidsel Lillekvelland som skjøt 99 på andrelaget. Daniel Tveiten Haig skjøt også på dette laget og fikk 98 på sin serie. På førstelaget skjøt Tobias Lillekvelland 96 og Helene Lillekvelland 98 som ankermann på laget.
Junioren Mats Hansehaug Mugås deltok på Oslos ungdomslag og skjøt 96 poeng på sin serie.

Posted by hl at Juni 12, 2016 08:10 EM
Comments