Mai 29, 2016

Rasmus vår beste etter første runde i Norges-cupen

Denne helgen har første runde i Norges-cupen gått av stabelen i Oslo-området. De tre stevnene ble arrangert i Asker, Oslo Østre og Frogn og Drøbak. Det ble vist solid skyting og to av stevene ble vunnet med 350 poeng. Ingen av våre deltakere var med helt i toppen. Best av våre er Rasmus Lillekvelland som ligger som nr 31 etter jevnt god skyting i alle tre stevnene. Han skjøt 344 i Oslo Østre og 343 i de to andre stevnene.
På 38 plass finner vi Helene Lillekvelland som hadde et svakt stevne med 338. Men 345 i Frogn og Drøbak og 346 i Oslo Østre ga 19. og 12. plass i disse stevnene.
Tobias Lillekvelland ligger på 61. plass etter 342 i Frogn og Drøbak, 343 i Oslo Østre og 341 i Asker.
Lenger nede på listene finner vi Helge Lillekvelland med 343, 340 og 335, Dag Rasmussen med 338, 338 og 339, Sidsel Lillekvelland med 332, 340 og 340.
Daniel Tveiten Haig skjøt kun stevnet i Oslo Østre. Der ble det gode 344.
Juniorskytteren Jonas Sikjsø Streitlien må også nevnes. Han skjøt gode 347 både i Oslo Østre og Frogn og Drøbak, mens det ble 344 i Asker. Best plassert ble han hos Oslo Østre med en fin 8. plass i klassen.
Også aspirant Håvard Kveum Morken skjøt godt og oppnådde 242 som best i Asker.
I tillegg har det også vært arrangert åpent stevne på Løvenskioldbanen. Rasmus Lillekvelland var vår beste også der med 342 på en 25. plass. Tobias og Helene Lillekvelland hadde begge 341. På 100 meteren hadde Pål Tvedt i klasse V65 348 poeng.

Posted by hl at Mai 29, 2016 08:02 EM