Mars 08, 2016

Tobias ble nr 6 i Viken II felt

Søndag arrangerte Oslo skyttersamlag Viken II mesterskapet i feltskyting. Stevnet gikk av stabelen i Sørum under meget flotte feltforhold. 320 skyttere deltok i stevnet. Mange av Oslo-skytterne var sterkt involvert i arrangementet, men likevel klarte flere å kombinere med å delta og noen klarte å hevde seg godt. Samlagets beste feltskytter i år Tobias Lillekvelland var en av dem. Ektefelle Helene var like god på hovedrunden. Med det inntok de skive 10 og 12 i finalen. Gunstein Lauvrak var også kvalifisert til finalen med sine 28 treff.
I finalen skjøt Gunstein 10 treff og ble nr 23. Helene var fikk det ikke helt til og måtte nøye seg med 6 treff. Tobias bedømte avstander og vind bra og fikk 11 treff. 40/4 ga en 6. plass til slutt og mesterskapsstjerne.
I lagskytingen ble Nordstrand nr 4, men bare to poeng bak vinnerlaget fra Raumnes. Laget besto av de tre som er nevnt foran pluss Lars Rasmus Sandvik.
Tobias, Gunstein og Lars Rasmus var også med på Oslo sitt 10-manns lag i samlagsskytingen der laget ble nr 2, to treff bak Akershus som vant.

Posted by hl at Mars 8, 2016 08:13 EM
Comments