November 20, 2015

Oslo Idrettskrets er skuffet

Oslo Idrettskrets har over flere år hatt Åsland skytebane på topp på sin prioriteringsliste over nye idrettsanlegg i Oslo. Leder Norvald Mo uttaler på Idrettsforbundets nettsider at han er skuffet over byrådet i Oslo. Han uttaler bl.a.
Vi er svært skuffet over at byrådet skrinlegger prosjektet for skytebane i fjell på Åsland. Dette er et anlegg som ble vedtatt og satt av midler til for 6 år siden, med bakgrunn i vedtak i bystyret om å stenge den tidligere skytebanen på Nordstrand. Da ble det lovet at det skulle bygges ny bane som erstatning for den gamle, og denne lovnaden er seinere gjentatt flere ganger. Skytesporten trenger sårt anlegg i Oslo, og vi mener byrådet bør arbeide videre med å realisere planene, fremfor å skrinlegge hele prosjektet.
Det er en alvorlig utfordring for idrettskretsen at det nye byrådet ikke har sett til idrettens egen prioritering når forslaget er utformet. Byens roere og padlere, skyttere, skiløpere og skiskyttere og ikke minst skøyteløpere har god grunn til å være skuffet når våre høyest prioriterte anleggsønsker ikke blir tatt hensyn til.

Les hele artikkelen her.

Posted by hl at November 20, 2015 07:55 EM
Comments