August 09, 2015

Logo stor.jpgNM Felt: Mesterskapsstjerne til Tobias

På Landsskytterstevnets siste dag (fredag) var det finaler i feltskytingen for alle klasser. Vi hadde med fem utøvere i finalene. Mats Hansehaug Mugaas skjøt finalen i klasse Eldre rekrutt. Han hadde med seg fullt hus 30 treff fra hovedsakytingen. Dessverre ble det ikke fullklaff i finalen. Kun ni 9 av hans 12 skudd havnet i blinken. Sluttresultatet på 39/6 ga en 98. plass i klassen.
Pål Tvedt i klasse V65 hadde også med seg 30 treff fra hovedskytingen. Pål satte alle sine tolv finaleskudd i figuren og sju av dem satt i innertreffet. Totalt endte han altså på 42/7. Han måtte ha minst ti innertreff for å få medalje i klassen. Resultatet hans ga en 21. plass til slutt.
Tobias Lillekvelland og Syver Jotun skjøt om NM tittelen i klasse 2-5/V55. Her hadde 75 skyttere 30 treff som utgangspunkt, mens Tobias og Syver hadde 29. Sjansene for å bli mester var mikroskopiske. Dermed ble det å skyte en finale for å sikre seg en mesterskapsstjerne. Tobias gjorde ingen feil i den vanskelige finalen og skjøt 12/4 og ble med det nr 37 og sikret seg sin andre mesterskapsstjerne på årets Landsskytterstevne. Syver var ikke like heldig. Han stoppet på 38/6 noe som var to treff for lite til å sikre seg en stjerne.
Da er det bare for oss alle å sette i gang å trene for å gjøre det enda bedre på neste års stevne i Målselv!

Posted by hl at August 9, 2015 09:36 EM
Comments