Juni 13, 2015

Tobias, Rasmus, Helene og Dag skyter finale i Viken II

Landsdelskretsstevnet for Viken II arrangeres i helgen i Kongsvinger på den gamle landsskytterstevnearenaen. Hovedskytingen og samlagsskytingen er lørdag ettermiddag unnagjort. Da er det mesterskapsomgang for alle klasser som gjenstår søndag. Fire av våre er kvalifisert til den. Tobias Lillekvelland ligger best an med 245 poeng på 5. plass to poeng bak lederen Pål Øyvind Ørmen fra Råde. Rasmus Lillekvelland og Helene Lillekvelland følger to poeng bak på henholdsvis 12. og 13. plass. Helene er nest beste kvinne to poeng bak den tidligere Nordstrand-skytteren Giske Bach som nå skyter for Råde.
Dag Rasmussen er nr 3 i kampen om å bli beste mesterskapsskytter 55 år og eldre. Han skjøt 241 og er tre poeng bak Jan Terje Trætteberg fra Urskog.
I dagens samlagsskyting gikk det ikke helt veien for lagene fra Oslo. Våre deltakere på lagene skjøt slik: Tobias og Helene Lillekvelland skjøt 97, Rasmus Lillekvelland 95 og Helge Lillekvelland 91. Jonas Streitlien Siksjø skjøt på Oslos 2.-lag for ungdommene.
Finalene starter søndag kl. 12.00

Posted by hl at Juni 13, 2015 08:40 EM
Comments