August 24, 2014

Andreplasser i samlagsstevnet bane

Årets samlagsstevne ble arrangert på Oslo Østres bane på Årvoll i dag. For første gang på aldri så lenge måtte vi reise hjem uten en eneste mester. Nærmest var Tobias Lillekvelland med sin 2. plass i klasse 3-5. Han åpnet med 245 og lå på skive 3 i omgangen. Der skjøt han meget godt med 100 med åtte sentrumstiere og la press på de to Østre-skytterne som lå foran han. Kun Bjarne Muri av de to klarte å skyte fullt og dermed slå Tobias. Bjarne ble mester, Tobias nr 2 og Dag Rasmussen skjøt seg opp til 3. plass i mesterskapet med 344. Han var også beste skytter 55 år og eldre.
I ungdomsklassene ble det også 2. plasser. I Eldre rekrutt ble Jonas Siksjø Streitlien nr 2 med 345 etter en meget god omgang på 100 poeng. Han var et poeng bak vinneren fra Østre Bærum.
I Juniorklassen ble det også 2. plass. Det var det Knut Eirik Engevik Østerud som sto for. Han skjøt 342.
I lagskytingen ble Oslo Østre for sterke for vårt mannskap denne gangen og vant med fire poeng, men vi hadde beste individuelle lagskytter i Tobias Lillekvelland med 99 poeng.
Posted by hl at August 24, 2014 08:28 EM