April 02, 2014

Slaget om Nord-Sverige står i helga

Nok en gang drar våre ivrige feltskyttere til Nord-Sverige med en drøm om heder, ære og skibokser.

De mest standhaftige startet reisen klokken 07:30 i dag, og er nok nå i ferd med å finne ut hvilken komfort Kjellbjørg kan, og ikke kan, tilby. Nytt av året er at Påskerallyet ikke arrangeres i påsken. Dette var bl. a. for å sikre gode feltforhold selv om påsken kommer seint i år.

Med på turen er Dag R, Jens, Paul Otto, Jenny, Eline, brødrene Østerud, brødrene Lillekvelland, Helene F, Marius og Kåre. I tillegg har vi med oss Hans Petter fra Austmarka. De aller fleste har vært med på turen før (bildet under er fra 2010), og vet hva de går til. Det skal skytes 4 konkurranser på 3 dager, og det er meldt nogenlunde snilt vær. Vi vet fra før at det nok bare er lureri.

Vi håper Kjellbjørg og ryggen til Dag holder hele veien, og så sant det er internett i Övertorneå kommer det jevnlige oppdateringer fra turen.

rasmus.jpg


Og om noen skulle lure på hva skibokser har med saken og gjøre, er det en referanse til en svunnen tid da Ivar Rinde vant nettopp en skiboks på Påskerallyet. En real premie - men litt upraktisk å ha med seg på flyet hjem...

Posted by hf at April 2, 2014 08:44 FM
Comments