Mars 27, 2014

Nordstrand I og II knuste Kisen I og II

Maya og Daniel.jpgDet var duket for stormatch i Ekeberghallen i kveld. I siste runde av Akershusserien møttes de to beste lagene i 1. divisjon til dyst. Hverken Nordstrand I eller Kisen I hadde tapt noen av sine seks foregående matcher i vinter. Samtidig møttes andrelagene til de samme to lagene til sin interne match. Her var sistuasjonen slik at selv med seier ville ikke Nordstrand II klare å kvalifisere seg til finalen. Den plassen hadde Kisen II allerede sikret seg. bilde.jpg
Begge Nordstrands lag skjøt meget godt i kveld og begge lagene til Kisen måtte reise hjem med klare tap i skytebagene sine. I begge matchene ble seiersmarginen på ti poeng.
De fire skytterne på førstelaget avga kun fire poeng til sammen noe som er rekord for laget. På laget skjøt May Elisabeth Nordahl og Daniel Tveiten Haig fullt hus 300 poeng, Jenny Vatne 299 og Tobias Lillekvelland 297. Totalt 1196 mot Kisens 1186.
Andrelaget vårt skjøt også meget godt og stoppet på 1189. Her var Linn C. Tuvstein og Rasmus Lillekvelland best med 299 fulgt av Helene Farestveit 298 og Morten Fuglevåg 293.
Finalen går av stabelen mandag 31. mars i Rælingen. Der møtes Nordstrand I, Kisen I, Oslo Østre I og Kisen II. Det skal bli litt av en batalje!
På bildet sees Daniel og May Elisabeth som begge skjøt fullt hus 300 poeng i kveld.
Trykk på det lille bildet for å studere kveldens resultater!

Posted by hl at Mars 27, 2014 11:32 EM
Comments