November 17, 2013

Morten Fuglevåg vant klasse 4 og Helge Lillekvelland best over 55 år i Viken II mesterskapet

Viken II 15 meter ble avsluttet med samlagsskytinger og mesterskapsskytinger i dag.
Dagen startet med samlagsskytinger. Vi hadde med en skytter på veteranlaget, en på ungdomslaget og to på seniorlaget. Veteran Pål Tvedt skjøt 98 på sin etappe for Oslo. Laget ble nr 3 til slutt.
Lars Petter Engevik Østerud åpnet for Oslos ungdommer. Han fikk 99 poeng. Laget ble nr 3 til slutt to poeng bak vinnerne fra Akershus.
På seniorlaget åpnet Morten Fuglevåg med 97 og tok ledelsen sammen med Follo. Deretter skjøt Nils Thomas Valand og Magnus Bjerke (begge Osøo Østre) 97 og 98. Da ledet plutselig Oslo med to poeng før Tobias Lillekvelland skulle skyte ankeretappen. Programmet var litt uvant for skytterne; 5 stå + 5 kne på fire minutter. Tobias skjøt 98 på sin serie og dermed ble Oslo vinner av samlagsskytingen senior.
Pål Tvedt hadde skive 2 i det individuelle mesterskapet klasse V65. Her ble det 99 poeng, men siden de andre rundt han alle skjøt 100 poeng falt han ned til 4. plass til slutt.
Dag Rasmussen og Helge Lillekvelland skulle kjempe om å bli beste mesterskapsskytter over 55 år. Dag hadde et poeng å gå på før finalen som besto av 5 kne og 5 enkeltskudd stående. Set skulle vise seg at Helge var best denne dagen. Han skjøt 96 mot Dags 94.
Tobias Lillekvelland var i delt ledelse med seks andre (246 poeng) da Kongelaget gikk på standplass. Han var ikke helt heldig i dag og måtte tåle fem niere på finalen. Det ga en 6. plass til slutt. Morten Fuglevåg hadde poenget mindre enn Tobias, men fulgte opp med 96 i finalen og ble nr 9 i mesterskapet og beste 4. klassing.
Rasmus Lillekvelland og Helene Farestveit skjøt også finalen. Begge hadde 243 i utgangspunkt. Rasmus skjøt 95, mens Helene fikk 94. helene ble med sitt resultat 8. beste dame i mesterskapet.

Posted by hl at November 17, 2013 08:59 EM