November 13, 2013

Ola Sannes gjenvalgt som leder i skytterlaget

DSC_0156.JPGNordstrand skytterlag gjennomførte i går kveld et årsmøte uten de store sakene. Ola Sannes (bildet) ledet møtet som ble avsluttet med valg der Ola ble gjenvalgt som leder. I styret var det bare en utskifting. Elise Ødegård ønsket ikke gjenvalg og Lars Rasmus Sandvik ble valgt inn som ny i styret. Ellers i styret sitter Dag Kihle, Helene Farestveit og Dag Rasmussen. Gunstein Lauvrak ble gjenvalgt som leder av ungsomsutvalget.
Mange av de som hadde møtt fram til årsmøtet var nok mest interessert i å få litt informasjon om hvordan skytebanesaken ligger an. I årmeldingen er det beskrevet slik:
"Nå er Holthe Prosjekt i gang med kvalitetssikring av det nye prosjektet og rapport blir levert i andre del av november. Basert på resultatet skal Oslo bystyre beslutte eventuell igangsetting. Hvis alt går etter Bymiljøetatens planer kan banen stå ferdig i desember 2015."
Vi krysser fingre og tær og håper på en positiv utgang på dette arbeidet slik at skytterlaget kan gå en blomstrende framtid i møte.

Posted by hl at November 13, 2013 08:44 EM
Comments