Juni 16, 2013

TOBIAS FORSVARTE VIKEN II TITTELEN

Tobias jubler.jpg Dag norma.jpgTvedt.jpg









Årets Viken II mesterskap i baneskyting er historie. Og vi må si at det ble suksess for Nordstrand i år også. Tobias Lillekvelland lå på skive 1 i finalen for seniorer. Men det var tett i toppen. Tobias og Jens Kristian Larsen fra Oslo Østre hadde 246 i utgangspunkt. Deretter fulgte 11 skyttere med 245 eller 244. Anvisningen av omgangen viste at Jan Andre Rundhovde var den eneste med 244 som skjøt 100 og ledet en stakket stund. For ved siden av han lå Steinar Rudseter som fikk 99 og flere sentrumstiere enn Jan Andre. Ingen av de andre med 245 straffet det. Dermed var det de to skytterne med 246 som kunne avgjøre. Jens Kristian Larsen fikk ikke omgangen til å sitte og dermed hadde Tobias en alle tiders mulighet. Han måtte ha 98 med sju sentrumstiere for å vinne. Første skuddet ble nier og pulsen steg, men de resterende skuddene satt i blinken og Tobias kunne dermed heve armene og juble for seier for andre året på rad.
I tillegg til denne triumfen cruiset Dag Rasmussen inn til seier om Norma-trofeet til beste skytter over 55 år.
Veteran 65 skytteren Pål Tvedt lå på skive 1 i finalen i sin klasse, men fikk en nier på omgangen og fem sentrumstiere. Det ga en tredjeplass til slutt.
I Eldre rekrutt ledet Lars Petter Engevik Østerud sammen med ni andre som alle hadde 250. Her hadde vinneren ti sentrumstiere i finalen. Lars Petter fikke anvist en nier på første skuddet og blinker på resten. Det ga en 11. plass i klassen.
Mats Hansehaug Mugås lå på skive 6 i finalen i klasse rekrutt et poeng bak lederduoen i klassen. Mats måtte tåle tre niere i sin debut som finaleskytter og ble nr 10 til slutt.
Samlagsskytterne våre hadde litt varierende resultater. På 100 meter skjøt Lars Petter 100 poeng og var med på Oslos lag som ble nr 5.
Blandt seniorene var Rasmus Lillekvelland best med 97. Helge og Tobias Lillekvelland hadde 96 og Helene Farestveit 94. Oslo 2 ble nr 4 og Oslo 1 nr 5.
Vi tar også med at ex-Nordstrandskytter Giske Bach Ørmen (nå Råde) ble beste kvinne i mesterskapet med 341 poeng.

Posted by hl at Juni 16, 2013 06:31 EM
Comments