Juni 13, 2013

Ungdommene våre imponerte på Viken II

Pizzaspising.jpgViken II startet på Fet skytebane i kveld. Alle våre 11 påmeldte ungdommer samt noen av våre seniorer stilte til start i dag. Det var ungdommene som imponerte mest og de var ikke snauere enn at de leder begge de to yngste klassene. Mats Hansehaug Mugås leder klasse Rekrutt etter å ha satt pers med 247 poeng. Lars Petter Engevik Østerud leder klasse Eldre rekrutt med fullt hus 250 poeng. Begge disse må nok ta turen tilbake til Fet på søndag for å skyte finaler. Men flere av de andre satte også personlige rekorder. Andreas Johnsbråten skjøt 245 og ligger som nr 4 i klasse Eldre rekrutt. På 6. plass ligger Jonas Siksjø Streitlien med 244. Videre skjøt Leo Steenfatt Gjelsvik 234, Carl Anders Forester 230, Henry Kraabøl 226, Balder August Tørud Rømo 218 og William U. Sønvisen 202.
I klasse rekrutt hadde vi også med Max Oskar Jakobsen 217.
I klasse Junior ligger Knut Eirik Engevik Østerud på 5. plass med 245.
Dette er en samling med meget gode prestasjoner. Flere av disse ungdommene er inne i sin aller første sesong som skytter og har gjort store fremskritt på kort tid. Det blir spennende å følge denne gjengen framover.
Av seniorenes prestasjoner i kveld tar vi med Lars Rasmus Sandvik som skjøt 243 og er nr 7 etter første dag av stevnet. Sidsel Lillekvelland deler ledelsen i kampen om å bli beste kvinne. Hun oppnådd 238. Samme resultat hadde Helge Lillekvelland som deler ledelsen om å bli beste skytter over 55 år.
Kvelden ble avsluttet med pizza i Lillestrøm for ungdommene, foreldre og støtteapparat for øvrig. 27 glade skyttere og supportere skapte liv på Pepes Pizza i Lillestrøm en torsdag kveld.

Posted by hl at Juni 13, 2013 11:15 EM
Comments