Oktober 21, 2012

Halvor Sva er død

Halvor Sva.jpgI dag mottok vi den triste meldingen om at Halvor Sva omkom i en tragisk ulykke på sine hjemtrakter i går. Mens han var ute og luftet hunden før han skulle på jakt, ble han påkjørt og døde av skadene.

Halvor er opprinnelig fra Årdalstangen i Sogn, men har i mange år bodd i Oslo-området. For en del år siden kjøpte han og familien hus i Odalen og har bodd der siden.

Da Halvor flyttet til Oslo på slutten av 1970-tallet meldte han overgang til Nordstrand skytterlag. Selv etter at han og familien flyttet til Odalen beholdt han medlemskapet og har i alle år etter skutt aktivt for oss.

Halvor har gjennom disse årene gjort seg bemerket både som skytter og i dugnadsarbeid og tillitsarbeid. Han satt blant annet i styret i skytterlaget i perioden 1981-1986.

Som skytter var det nok feltskytingen som engasjerte Halvor mest. Han ble blant annet samlagsmester i Oslo i 2003. I 1998 var han kvalifisert til Stang-finalen på Landsskytterstevnet. Der ble han nr 7 til slutt. Han har også vært på Oslos lag til Østlandsmesterskapet i feltskyting.

Men Halvor var også en habil baneskytter. Han har i perioder deltatt på Nordstrands A-lag i Østlandscupen og han ble Normavinner i Viken II i 2010. Han har deltatt på Oslos lag til Hovedstadsstevnet hele 7 ganger.

Halvor vil bli savnet i skyttermiljøet i Nordstrand og våre tanker går i dag til kona Elisabeth, hans tre barn og barnebarn.

Halvor ble 64 år.

Styret i Nordstrand skytterlag

Posted by hl at Oktober 21, 2012 09:01 EM
Comments