August 16, 2012

LS_2012_logo.jpgMedalje til Rasmus og stjerne til Linn

En meget populær Skytterkonge ble kåret i dag da Hans Kristian Wear fra Styrvoll ble skytterkonge fra skive 1. Prins ble Ole Kristian Bryhn fra Røyke/Hurum og Eileen Torp fra Rakkestad ble prinsesse. For Nordstrands del ble beholdningen en mesterskapsmedalje til Rasmus Lillekvelland med 342 poeng og mesterskapsstjerne til Linn G. Larsen med 341. Tobias Lillekvelland som lå best an før omgangen fikk en skjev serie og måtte se at fem av skuddene satt i nieren. Helene Farestveit som "bare" hadde 240 skjøt 100 på sin omgang, men var likevel et poeng fra medalje.
Helge Lillekvelland som lå i delt ledelse i kampen om Normapokalen måtte tåle fire niere på en litt høy serie og dermed røyk pokalen.
Norstrand var også med i dagens finale i lagskyting med Linn G. Larsen, Rasmus Lillekvelland og Tobias Lillekvelland på laget. Både Linn og Rasmus skjøt 97 og Tobias fikk 95 som ankermann. Det ga en 17. plass til slutt.
På Landsskytterstevnets siste dag som er i morgen fredag skal NM felt avgjøres. Fire av våre skyttere er kvalifisert til finaleplass. Det er Tobias Lillekvelland som har med seg 30 treff fra hovedrunden. Gunstein Lauvrak har 28, mens Lars Rasmus Sandvik og Rasmus Lillekvelland har 27 treff.

Posted by hl at August 16, 2012 11:23 EM
Comments