Juni 10, 2012

Organisasjonsmedaljen og Oslomedaljen

Nordstrand Skytterlag arrangerer skyting om Organisasjonsmedaljen på 200 meter på Løvenskioldbanen onsdag 13. juni for samlagets skyttere.
Alle klasser kan delta, men skytingen er kun på 200meter.

Programmet er:

· Prøveskudd - 3 min
· 5 skudd knestående – 3 min
· 5 skudd liggende – 3 min
· Prøveskudd - 3 min
· 10 skudd (3 stå, 3 kne, 4 ligg) – 3 min
· Prøveskudd – 3 min
· Omgang (10 skudd) – 75 sekunder

Påmelding fra 18:00 – 18:30. Det skytes i to lag. I tillegg skytes det samtidig for første gang også om Oslomedaljen, som er en ny medalje som samlaget har satt opp i år. Alle klasser kan delta i skytingen. Alle konkurrerer ut fra sin klasse og det gis et poeng respitt ut fra deltakerens klasse. Trykk "Les videre" for å se detaljerte regler for Oslomedaljen

Innskudd kr 50 som dekker både org. medaljen og Oslo medaljen.
Det er i år også en bestemannspremie som er et gavekort på kr 1.000 fra skytterlinken!

Vel møtt!

Oslo medaljen

Oslo skyttersamlag har bestemt at samlaget etablerer en Oslo medalje. Oslo medaljen inngår som en integrert del av skytingen om organisasjonsmedaljen og alle klasser kan delta i skytingen. Programmet er det ordinære skyteprogrammet for skytingen om organisasjonsmedaljen. Alle konkurrerer ut fra sin klasse og det gis et poeng respitt ut fra deltakerens klasse i henhold til tabellen nedenfor.

Medaljen skal utdeles til minimum 20% av deltakerantallet i skytingen om medaljen. I den grad medaljeandelen ikke går opp i heltall skal minimum antall medaljer avrundes oppover til nærmeste heltall. Grunnlaget for resultatoppstillingen/medaljeutdelingen er skytterens faktiske skyteresultat
tillagt den respitt skytteren eventuelt vil ha i henhold til tabellen nedenfor. Ingen skyttere kan få mer enn 300 poeng. Alle som har samme poengsum (inklusive eventuell respitt) som den siste medaljen utdeles på vil få utdelt Oslomedaljen.

Den første medaljen kan kun vinnes en gang. Deretter vil de skyttere som kvalifiserer seg for medalje få et 5 års merke/medalje og deretter 10 års merke/medalje.

Respitt tabell:

Klasse Respitt
5: 0 poeng
4: 5 poeng
3: 10 poeng
2: 15 poeng
1: 25 poeng
V55: 5 poeng
V65: 20 poeng
V73: 25 poeng
Junior: 15 poeng
Eldre rekrutt: 20 poeng

Det etableres en bestemannpremie for skytingen. Ved poenglikhet gjelder følgende rangeringsregler (ingen kan oppnå mer enn 300 poeng):

1) Skytter med lavest respitt tillegg rangeres foran skytter med høyere respitt tillegg
2) Ved lik poengsum og lik respitt tillegg skal skyttere fra en lavere klasse (beregnet etter respitt tillegget) rangeres foran skyttere fra en høyere klasse
3) Ved lik poengsum og lik rangering etter 1) og 2) gjelder ordinære regler om flest innertiere, tiere, etc.
4) Ved poenglikhet og lik rangering ihht punkt 1) – 3) gjennomføres en omskyting med vanlig mesterskapsomgang 10 skudd på 75 sekunder.

Posted by hf at Juni 10, 2012 01:40 EM
Comments