Februar 08, 2012

Oslo skyttersamlag etablerer kåring av årets skytter på samlagets arrangementer!

Oslo skyttersamlag ønsker å motivere til økt deltakelse, interesse og spenning i samlagets skytinger. Samlaget har derfor etablerert en kåring av årets skytter på samlagets arrangementer. Årets skytter vil bli kåret i hver klasse.

Det vil bli etablert en poengskala for hvert av arrangementene som avholdes i samlagets regi, og første gjeldende stevne er årets samlagstevne på 15 meter som arrangeres tirsdag 14. februrar på Årvoll. Vi oppfordere alle til å bli med der og starte poengsankingen. For flere detaljer angående Årets skytter, trykk på "Les videre".

Alle som deltar vil være sikret et antall minimumspoeng for deltakelsen.

Følgende arrangementer vil inngå i kåringen:
1) Samlagsstevnet innendørs (15 meter)
2) Samlagsstevnet felt
3) Samlagsstevnet felt / stang (laveste plassiffer sammenlagt får flest poeng) inngår for klasse 1 – 5, V55 og junior
4) Organisasjonsmedalje skytingen inngår for klasse 1 – 5 og V55
5) Samlagsstevnet bane

Den detaljerte utformingen av regelverket er under utforming ikke endelig bestemt på nåværende tidspunkt. Det planlegges for at dette skal være klarlagt til samlagsstevnet i felt.

De 5 beste i hver klasse vil delta i en finale med utslagings skyting hvor vinneren vil bli årets skytter i klassen. Det utdeles en medalje til vinnerne. Finale skytingen planlegges avholdt i forbindelse med at samlagsstevnet i bane arrangeres.

Målet er at årets skytter vil være en prestisjefylt tittel som viser skytternes allsidighet, vil kreve gode resultater og evne til å mestre nervene i en spennende utslagings skyting.

Posted by hf at Februar 8, 2012 10:47 FM
Comments