September 21, 2011

Nytt skytterhus tar form

Mote m arkitekt.jpg
Det er stadig nye møter med planlegging av vår nye skytebane. For noen dager siden hadde vi et møte med den nye arkitekten, Erik Karlsen fra arkitektfirmaet Hille-Melbye. De er underleverandør til firmaet Rambøl som leder prosjekteringsgruppen. Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, design og teknikk, heter det på firmaets hjemmeside.
Arkitekt Karlsen ønsket å gjøre noen endringer med skytterhuset. Det store spørsmålet denne gangen var om hoveddelen av skytterhuset skulle legges på et eller to plan. Forprosjektet har hele tiden hatt to plan, men arkitektens forslag om å legge alt på et plan vil gi oss et større kjellerrom, noe vi absolutt kan trenge. Ulike løsninger ble diskutert uten at endelig beslutning ble tatt. Til syvende og sist er det Idrettsetaten i Oslo som bestemmer. Det er de som er oppdragsgiver og byggherre. Men brukeren, dvs skytterlaget, skal også høres og kunne påvirke prosessen.
På bildet sees fra venstre: Pål Tvedt fra skytebanekomiteen, Skytterlagets formann Ola Sannes, arkitekt Erik Karlsen og styremedlemmene Dag Rasmussen og Paul Otto Vatne.
Detaljene skal være klare til 15. desember.

Posted by hl at September 21, 2011 10:04 EM
Comments