August 05, 2011

LS 2011 lite.jpgLinn ble 3. beste jente

Linn G med pokal.jpgKongen og prinsessen er kåret. Konge ble Knut Erik Svarstad fra Bamble etter omskyting med den dobbelte skytterkongen Gunnar Halbjørhus fra Hemsedal. Linn G. Larsen var bare millimetre fra å bli Skytterprinsesse. Hun hadde skive 12 i Kongelaget og fikk anvist 98 poeng der den siste nieren var 9,9. Med tier i stedet for hadde hun blitt prinsesse. I stedet måtte hun ut i omskyting med tre andre jenter om tittelen. Da måtte Linn se seg slått av Liv Sollesnes fra Jondal som ble prinsesse for fjerde gang. Kathrine Høybakk fra Skarpskytten ble nr 2 og Linn ble altså nr 3.
Vi gratulerer Linn med en strålende innsats under årets stevne.
Vi hadde også med to skyttere i Norma-finalen. Jens Pettersen hadde skiuve 2 og Dag Rasmussen skive 5. Dag skjøt til 97 og klatret en plass. Jens skjøt 99, men det holdt ikke til å vinne Norma-pokalen for andre gang på rad. Til det var Dag Myklebust fra Steinkjer på skive 1 for god. Han ledet med to poeng før omgangen og skjøt like godt 100 poeng.
Fredag står stang- og felthurtig-finalene på programmet. Det samme gjør finalen i lagskytingen. Der er Nordstrand kvalifisert som femte beste lag fra hovedskytingen. I finalen må vi stille med tre av våre fire beste individuelle skyttere. Dessverre må to av disse fire reise før denne finalen skal avvikles og vi klarer da ikke å stille lag i finalen.

Posted by hl at August 5, 2011 12:24 FM
Comments