Januar 07, 2010

Stevne med forviklinger!

Tirsdag samlet Jens igjen en gjeng til et 15m NSF-stevne i Sandefjord. 2*Sondre, Hanna, Eline, Anders og Rasmus var med, med andre ord full bil og god stemning. Det ble mye god skyting! Sondre Westad ledet an med 441 med ny matchrifle. Anders, Eline, Hanna og Arntsen satte ny pers med henholdsvis 427, 280, 247 og 432. Jens skøyt 423 og Rasmus 436. Likevel er det nok ikke først og fremst skytingen denne turen vil bli husket for!

Hvis du lurer på hva turen vil bli husket for trykker du "Les videre" - der finner du svaret!

Seint på kveld, som det gjerne blir når sju stykker skal gjennomføre skyting i Sandefjord, duret vi hjemover i Jens' gode gamle folkevogn. Helt til vi kom litt nord for Sande. Da begynner nemlig bilen å miste motorkraft. Vi kom frem til en liten veikro langs motorveien og svingte inn til siden. Motoren var i overkant varm, ute var det i overkant kaldt, og bilen var helt død. Dermed ble det en telefon til Falken som hilste god kveld, noe Jens ikke var helt enig, og meldte at de kunne sende en mann om ca en halv time. Vi holdt stemningen oppe og dører igjen og smurte oss med tålmodighet. Han kom heldigvis litt raskere enn forventet og tauet oss til Sande "sentrum". Hvordan vi skulle komme videre derfra var riktignok fremdeles et lite problem. Denne gangen var det Paul Otto som ble redningsmannen. Han skulle jo hente Eline på Sæter, og kunne dermed greit ta Kjellbjørg for å hente oss, etter litt gjenoppliving i kulda. Han må nok likevel dele tittelen "dagens redningsmann" med eieren av Shell i Sande som lot oss være inne på Shell i nesten en time over stengetid mens vi ventet på Paul Otto og bussen. Det hadde blitt en i overkant kald ventetid ellers! Derfra gikk turen heldigvis knirkefritt, og vi kom frem til Sæter litt over 2 om natten. En litt lengre tur en planlagt, men veldig hyggelig, og uten tvil en som vil bli husket!

Rasmus

PS: Hvis noen lurer på hvorfor dette innlegget først kommer i dag, er det rett og slett fordi undertegnede brukte tiden etter jobb i går på å sove!

Posted by hl at Januar 7, 2010 07:27 EM
Comments