September 03, 2009

Jens Pettersen fyller 60 år

Jens P.jpg
Hele skytter-Norge og også mange utenfor Norges grenser kjenner Jens Pettersen. Og i morgen 4. september fyller Jens 60 år. Vi blir ikke mye overrasket om han feirer dagen med å være på plass på Rælingen skytebane og følge Nordisk mesterskap i baneskyting som arrangeres der. Et mesterskap han har deltatt i en rekke ganger. Han har også en medalje i hver valør fra mesterskapene.
Ikke bare har han vært en dyktig skytter i en mannsalder, han er det fortsatt. Han har en merittliste fra skytebanen som er meget lang. Medaljene fra nordisk mesterskap er kanskje de som rager høyest. Han er også en ettertraktet kursholder og ikke minst har han holdt mange kurs landet rundt om hjemmelading.
Nordstrand skytterlag har de siste 15 årene fostret mange gode ungdomsskyttere. Dette er først og fremst Jens sin fortjeneste gjennom sin gjerning som ungdomsleder og instruktør. På ungdomstreningene er han så og si alltid til stede. Han er den første som kommer og den siste som går.
Nordstrand skytterlag hadde ikke vært det samme uten Jens! Og kjenner vi Jens rett kommer han til å holde det gående i mange år til.
Vi gratulerer Jens så mye med dagen!
Roser.jpg

Posted by hl at September 3, 2009 10:03 EM
Comments