Juni 13, 2009

Ti finaleplasser i Viken II

Denne helgen arrangeres Viken II mesterskapet i Moss og Våler. Hovedskytingen er unnagjort og det gjenstår finaler og samlagsskytinger søndag.
I samlagsskytingene innleder Morten Fuglevåg for Oslos andrelag. Der skyter Rasmus Lillekvelland 2. etappe. Tobias Lillekvelland skyter siste etappe og Giske Bach skyter siste etappe for førstelaget.
Vi skal ha med ti omgangsskyttere litt senere på dagen. Best så langt av våre er Giske Bach og Dag Rasmussen med 242. De skal da ha skive 12 og 13 i Kongelaget. Giske er også nr 3 i kampen om Prinsessetittelen, to poeng bak Lindy Hansen fra Spydeberg. Dag leder også kampen om Norma-tittelen til beste mesterskapsskytter over 55 år. Her er Halvor Sva nr 5 med 238 og Jens Pettersen nr 6 med 237.
I tillegg til Giske er også May Elisabeth Nordahl med i kampen om Prinsessemedaljene. Hun har 240 poeng før omgangen og er nr 8. Helene Farestveit er nr 11 på Prinsesselisten med 239 poeng.
Helene skyter også om å bli beste mesterskapsskytter under 20 år. Her er hun nr 7 så langt. På plassen foran ligger Rasmus Lillekvelland med 240 poeng.
I tillegg til disse åtte skal Tobias Lillekvelland med 240 poeng og Ivar Rinde med 239 poeng skyte omgang og være med å kjempe om medaljer og stjerner.
Vår siste omgangsskytter er junioren Sondre Westad som slo til med 248 poeng og skal ligge på skive 8 i finalen i morgen. Han har samme poengsum som skytteren på skive 5 og det er bare et poeng opp til skytteren som skal ligge på skive 1.
Vil du vite mer om resultatene, kan du gå inn på arrangørens hjemmeside: Moss og Våler.

Posted by hl at Juni 13, 2009 09:11 EM
Comments