August 03, 2008

LS-logo08 liten.jpgIvar Rinde nr 16 da Vebjørn Berg ble Skytterkonge

Maya medalje.jpgVebjørn Berg, Blaker ble Skytterkonge under årets Landsskytterstevne i Førde etter å ha skutt ti sentrumstiere på sin avsluttende omgang. Prins ble Odd Arne Brekne fra Lyngdal som dermed ble førstemann som ble tildelt Kjell Kristian Rikes minnepremie. Prinsesse ble Mona Isene fra arrangørklubben Førde skytterlag.
Vi hadde med sju skyttere i avsluttende omgangsskytinger:
Ivar Rinde hadde best utgangspunkt med 244 poeng - et poeng bak Kongelagsplass. Ivar gjorde jobben og skjøt 100 poeng. 344 holdt til en 16. plass og mesterskapsstjerne nr 6.
Giske Bach hadde skive 4 i Prinsesselaget med 243 poeng. Men med to jenter i Kongelaget var hun 6. beste jente før omgangsskytingen. Med en god omgang kunne hun kanskje sloss om en pallplass. Men Giske skjøt en skjev serie og måtte tåle tre niere. Men 340 poeng holdt til hennes andre mesterskapsstjerne.
May Elisabeth Nordahl (til høyre på bildet) hadde 240 som utgangspunkt og gjorde som Ivar, skjøt 100 og sikret seg den gjeve mesterskapsmedaljen.
Helge Lillekvelland hadde 241 i hovedskytingen men måtte tåle to niere på omgangen og dermed ble det et poeng for lite til en nye mesterskapsstjerne.
Jens Pettersen og Dag Rasmussen skjøt finale om Norma-trofeet til beste skytter over 55 år. Begge hadde 238 poeng og lå litt for langt bak til å kunne ha forhåpninger om å vinne trofeet. Jens gikk seirende ut av duellen mellom disse to etter 100 poeng, mens Dag skjøt 96.
Sigurd Salvesen skjøt finale i klasse Eldre rekrutt. Han hadde 249 poeng med fra hovedskytingen og hadde ganske mange foran seg med 250 poeng. I finalen skjøt han 99 poeng og plasserte seg på en hederlig 57. plass i klassen.

Posted by hl at August 3, 2008 02:28 EM