Juni 08, 2008

Sølv til Sigurd og May Elisabeth i Viken II

Medaljevinnere web.jpgSigurd Salvesen (t.h. på bildet) var en av seks skyttere i klassen Eldre rekrutt som hadde 250 poeng med seg til finalen. I denne klassen vet man at det må skytes ti blinker i finalen for å henge med i teten. Tre av de seks med 250 klarte ikke den jobben, men Sigurd holdt hodet kaldt og skjøt 100 poeng med hele sju sentrumstiere. Men selv sju sentrumstiere var ikke nok til å vinne. Sarah-Yvonne Karlsen fra Rakkestad klarte 100 med åtte sentrumstiere og vant klassen. Sigurd ble nr 2 og det i sin første seriøse sesong som skytter. I tillegg var det første gang han oppnådde 350 poeng og meldte seg dermed inn i den ekslusive 350-klubben.
Vi gratulerer!
Men også andre av våre skyttere gjorde sine saker bra. May Elisabeth Nordahl (i midten på bildet) ble nr 2 i kampen om prinsessetittelen med 340 poeng etter å ha skutt 98 på omgangen.
I kampen om å bli beste skytter over 55 år lå Halvor Sva (t.v. på bildet) på skive 1 i finalen á poeng med mannen på skive 2 Kurt Arne Berglund fra Frogn og Drøbak. Halvor skjøt en god omgang på 99 poeng, men når Kurt Arne skjøt 100 på skive en, måtte Halvor nøye seg med 2. plass. Halvor endte på 341 poeng. Jens Pettersen ble nr 3 med 337.
Totalt i mesterskapet ble Halvor Sva også vår beste skytter med en 13. plass. Han var den eneste av våre skyttere som klarte å komme inn på medaljelisten.
I samlagsskytingen for seniorer ble Oslos 2.-lag nr 2. Giske Bach var med på dette laget og bidro sterkt til lagets gode plassering med sine 99 poeng. Oslos 1.-lag blr nr 5 med Tobias Lillekvelland 93, Helge Lillekvelland 98 og Ivar Rinde 98 med på laget.
I ungdommenes samlagsskyting hadde vi med to juniorer på Oslos 2. lag som ble nr 5 og slo Oslos 1.-lag. Fredrick Bjerke skjøt 98 og Sondre Westad 97 som ankermann.

Posted by hl at Juni 8, 2008 08:11 EM