September 16, 2007

Espen Berg-Knutsen ble Prinsdalskonge nr 50

Jens holder tale.JPG Espen konge 2007.JPG Joakim Gabrielsen.JPG Eline Vatne.jpg
Bildene viser Jens Pettersen som holder tale ved åpningen av årets Kongekåring på Prinsdal skytebane, Kongen Espen Berg-Knutsen, Prinsen Joakim Gabrielsen og prinsessen Eline Vatne.

Jens Pettersen fikk æren av å holde dagens tale før flaggheising på noe som kanskje var den siste Kongekåringen på Prinsdal skytebane. Det ligger nemlig et vedtak i Oslo bystyre om at banen skal stenges ved utgangen av året. Til anledningen hadde styret laget et krus med en gammel tegning av banen. Alle deltakerne på skytingen fikk med seg et slikt krus.
Mye folk var på banen denne lørdagen og mye god skyting ble vist. Best av alle ble Espen Berg-Knutsen etter jevn og solid skyting. Espen ledet før omgangen etter å ha skutt 246. Tor-Arne Haugen fulgte poenget bak. Deretter fulgte et kobbel av skyttere fra 243 og nedover. Espen fulgte opp med fullt hus i omgangen og kunne dermed reise hjem som kongen av Prinsdal 2007.
Helge Lillekvelland skjøt også 100 på omgangen og skjøt seg opp til 2. plass med 343. Tor-Arne stoppet på samme poengsum, men ble rangert bak.
Dronningspokalen til beste kvinne gikk til Giske Bach med 339 poeng.
Prinsepokalen til beste gutt på 100 meter gikk til Joakim Gabrielsen
Prinsessepokalen til beste jente på 100 meter gikk til Eline Vatne. Hun hadde også dagens beste serie på 100 meter og fikk napp i vandrepokal.
Espen fikk også med seg to vandrepremier hjem. "Blandet drops" (1. og siste skudd i hver serie) med 59 poeng og 10-skudds pokalen med 99 poeng.
LGL's vandrepremie (omvendt grunnlag, 4 liggende + 3 knestående + 3 stående) gikk til Jens Pettersen med 98 poeng.
Beste stangskytter ble Halvor Sva med 23 treff.

Alle resultatene finner dere på denne linken: Kongekåring 2007 (Word-format) - (PDF-format).

Posted by hl at September 16, 2007 11:26 FM
Comments