Juli 12, 2007

Helenes rapport fra EMs dag 3

Logo2.jpgNå er vi godt i gang med EM, og i dag var det duket for medaljer. Juniorgutta har skutt helmatch, og det gjorde de med stil. Ole Magnus (Stange) skjøt til skive 1 i finalen, Ole Kristian Bryhn (Røyken) var også i finalen. I følge Ole Magnus selv, ble det litt tungt å stå på skive en, og han endte på 6. plass. Ole Kristian, skjøt seg opp til en 5. plass.

Men dagens store hendelse var sølvmedaljen guttene tok på lagkonkurransen. Endelig! I går under liggendekonkurransen endte både jentene og guttene opp 2 poeng bak bronsen, noe som var litt fortærende. Men de viste dem i dag, og Ole Magnus, Ole Kristian og Daniel kan fornøyd ta med seg en medalje hjem til Norge.

Eller så skal storegutta ha skutt lagkonkurranse i dag, men resultatservicen står i stil med engelskkunnskapene her i landet. Hvordan det gikk, vet jeg derfor ikke. Nå møtte jeg riktignok Espen i døren her i sted, men han har latt det gå litt sport i å mobbe oss småunger, så jeg ble distrahert bort fra å spørre. (Via det danske forbudets hjemmeside har red. funnet ut at de norske herrene ikke fikk medalje i lagskytingen, men ellers er visst resultatene hemmelige......)

I morgen skal junior kvinner skyte halvmatch. Damene skal i utgangspunktet også skyte i morgen, men da jeg møtte på Kristina Vestveit før i dag, fikk jeg høre at de hadde 11 kolli som stod igjen i Frankfurt, Tyskland, der vi mellomlandet. Altså er det mye spenning ved morgendagen
--
Helene Farestveit

Posted by hl at Juli 12, 2007 10:27 EM
Comments