Juni 03, 2007

5 Nordstrand-skyttere fikk poeng i NC

Tobias.JPGI helgen er det avviklet tre Norges-cup stevner i baneskyting. Ikke direkte uventet tok Søgnes Tor Harald Lund ledelsen i sammendraget, bl.a. etter å ha vunnet sin 13 stevneseier i Norgescupen. Det er direkte imponerende. Denne stevneseieren kom i stevnet til Kongsberg. I siste seedede lag i formiddag slo han til med 248 og skive en i den avsluttende omgangen. Der var han den eneste på de første skivene som klarte å skyte 100 poeng. Dermed vant han stevnet med to poengs margin på Trond Bergan, Jondalen. Best av våre i dette stevnet var Linn G. Larsen som på fredag kveld skjøt 244. På søndag fulgte hun opp med en omgang på 99 poeng. 343 holdt til en 27. plass og 24 NC-poeng. Vår beste plassering kom i Rollag og Veggli. Der ble Tobias Lillekvelland (bildet) nr 20 med 345 poeng og 31 NC-poeng. Også i dette stevnet var vinneresultatet 348 skutt av John Olav Ågotnes fra Sartor. Også Giske Bach fikk poeng i dette stevnet. Hun skjøt 343 og skaffet seg 8 NC-poeng på plass nr 43. I dette stevnet var flere av våre skyttere nær poengplass. Helge Lillekvelland skjøt 342, Lars Rasmus Sandvik 341, Ivar Rinde, Dag Kihle og Dag Rasmussen skjøt alle 340 poeng.
Det siste stevnet ble arrangert av Styrvoll. Der viste Jens Pettersen at han fortsatt kan. Med serien 49-50-49-97-99=344 ble han nr 30. Ivar Rinde hadde samme poengsum, men ble rangert to plasser foran Jens. Også Tobias Lillekvelland fikk NC-poeng i dette stevnet. 343 holdt til 43 plass og 7 NC-poeng. Gunstein Lauvrak hadde samme poengsum, men ble rangert til 53 plass og utenfor poengplass. Vinner av stevnet ble fjorårets sammenlagtvinner Odd Arne Brekne fra Lyngdal - også han hadde 348.
Sammenlagt ligger Tobias på 49 plass og er dermed seedet til neste NC-runde i forbindelse med Landsskytterstevnet i Steinkjer i slutten av juli. Videre er Linn G. Larsen nr 64, Ivar Rinde nr 66, Jens Pettersen nr 69 og Giske Bach nr 86.

Posted by hl at Juni 3, 2007 08:36 EM