Juni 10, 2007

Viken II: Giske Bach ble smådronning

viken 2 114.jpgVi har nettopp avsluttet arrangementet av Viken II mesterskapet 2007 med 579 deltakere. Selv om vi var travelt opptatt med å arrangere, klarte våre skyttere likevel å dominere stevnet. Eller hva skal man si om denne listen:
- Giske Bach vant mesterskapet kl. 3-5 og ble med det "smådronning".
- May Elisabeth Nordahl ble beste skytter under 20 år og nest best i kampen om å bli beste kvinnelige mesterskapsskytter.
- Jens Pettersen ble beste skytter over 55 år.
- Dag Kihle ble nr 2 i kampen om å bli beste skytter over 55 år.
- Per Erik Øvrebø ble nr 2 i kampen om å bli beste skytter under 20 år
I tillegg vant Oslo dobbelt i samlagsskytingen med Giske som anker på vinnerlaget og Espen Berg-Knutsen og Ivar Rinde var med på 2. laget.

Videre ble det hele seks plasseringer som ga medalje eller stjerne i mesterskapet 200 meter. Disse var: 5. Ivar Rinde 344 stjerne, 7. Helge Lillekvelland 344 stjerne, 9. May Elisabeth Nordahl 343 medalje, 13. Per Erik Øvrebø 342 medalje, 14. Espen Berg-Knutsen 342 stjerne, 25. Jens Pettersen 340 stjerne.

Resultatliser --> Link

På bildet står "smådronning" Giske Bach sammen med beste skytter under 20 år og nest beste jente i mesterskapet, May Elisabeth Nordahl, begge fra Nordstrand.

Posted by hl at Juni 10, 2007 10:37 EM