Februar 23, 2007

Hell Open: 3. plass til Daniel - 4. plass til Helene

Også i dag har Helene Farestveit sendt oss rapport og bilder fra dagens skytinger i Hell Open. Hun skriver:IMG_0101.JPG
Som jeg sa, hadde vi planer om å komme sterkere tilbake i dag. Det gjorde vi vel for så vidt. Forberedelses tiden til det første laget startet klokken 08:00 i dag, og det var nok litt tidlig, til og med for morgenfuglene Linn C. og Helene. Det hele endte uansett med at Linn C. skøyt 385, noe som var en bra forbedring fra i går, og Helene tok en reprise av gårsdagen, og endte atter en gang på 386. Dette medførte da at vi ble plassert på skive 6 og 7 i finalen.

Etter jentenes innsats i de tidlige morgentimene, var det Daniel sin tur. Daniel skøyt og skøyt, og etter 60 skudd hadde han skaffet seg 580 poeng. Dermed var også Daniel klar for finale. IMG_0107.JPG

Jentefinalen gikk av stabelen klokken 16:30. I dag slapp vi unna datatrøbbel, og fikk dermed bare ett forsøk på å gjøre det bra denne gangen. Linn C. skøyt 98,5 og klarte dermed å beholde sin 7. plass med sine 483,5 poeng. Helene klinka til med et par tiere i starten, og klatret seg, plass for plass, oppover på listen. Et lite øyeblikk var hun og sniffet litt på 3. plassen, men hun endte til slutt på 4. plass, med en finale på 102,4 og resultatet 488,4. Vinneren av klassen ble Ingrid Stubsjøen (NTG Kongsvinger) med gode 495,6 poeng.

Så var det Daniel sin tur. Det var vel ikke helt fritt for at vi kanskje trodde at han kom til å miste 3. plassen sin etter å ha startet med 2 niere på de 3 første skuddene. Men, som den seigingen han er skøyt han bare tiere på resten av skuddene sine, noe som førte til at han skaffet seg 100,1 poeng i finalen og endte opp med 680,1. Det ble altså bronse til Daniel. Vinneren av klassen ble Ole Magnus Bakken (Stange Sportskyttere), med gode 687,6 poeng.
--
Helene Farestveit

På bildet øverst står Helene midt i bildet og Linn C. til høyre. De skyter dagens finale. På bildet under er seierspallen for menn junior: Vinner Ole Magnus Bakken (Stange) i midten, nr 2 Even Nicolaisen (NTG Kongsvinger) til venstre og Nordstrands Daniel Tveiten Haig til høyre.

Studer samtlige resultater på denne linken: Hell Open

Posted by hl at Februar 23, 2007 10:21 EM
Comments