Februar 22, 2007

Hell Open: Datafeil til ingen nytte

Fra en av våre skyttere på Hell Open; Helene Farestveit har vi fått denne oppsummeringen av konkurransedag 1:
Daniel i olden cup.JPGSå da sitter vi her på Hell Rica Hotel, og undertegnede kan allerede kjenne hvor all den gode maten har lagt seg. Sånn sett er det ganske fint at vi bare må gjennom utstyrskontrollen en gang i løpet av dette oppholdet.

Men nå har det seg jo slik at vi ikke (bare) er her for maten sin del. Muligheten for å få skyte er også til stede. Vi har allerede skutt et av de 3 stevnene, og har vel planer om å komme sterkere tilbake i morgen alle sammen. Daniel skøyt 573 og sikret seg en finaleplass. Der skøyt han 98,1 poeng, og beholdt 6. plassen sin. Linn skøyt 381, og fikk desverre ikke skyte finale. Undertegnede skøyt 386 på innledende skyting, og havnet derfor på skive 4 i finalen. Fast bestemt på å komme seg forbi skolevenninnen Tiril Båheim (Oslo Østre), og opp på pallplass, satte jeg i gang...

Forberedelsestiden og prøveskuddene suste av gårde, og tiden var inne for første konkurranseskudd. Jeg åpnet med 9,4 og tenkte at løpet var kjørt. Lite visste jeg om at jeg skulle få en ny sjanse. Aldri har en datasvikt kommet mer beleilig. Vi startet på nytt igjen og plutselig var det tid for første konkurranseskudd igjen. 100 % klar for å skyte et bra skudd, skøyt jeg enda en 9,4... Det styrker min tro på at skyting er forutbestemt. Man kan prøve så mye man vil, men resultatet er allerede avgjort for lenge siden...

De som trodde at Nordstrand bare stiller med 3 skyttere på Hell Open i år må nok tro om igjen. I tillegg til de som faktisk skyter, er også Tor Arne her, og Jens har også vært innom en tur.

Jaja... Dette var første konkurransedag, og det er to mer i vente. I morgen skal vi ta dem, og derfor passer det fint å avslutte med noen velvalgte ord, først sagt av Kapein Sabeltann: Vi kommer alltid tilbake, vi er på evig jakt!

Vedlagt er bilde av Daniel under Olden Cup
--
Helene Farestveit

Studer samtlige resultater på denne linken: Hell Open

Posted by hl at Februar 22, 2007 07:42 EM
Comments