Oktober 01, 2006

Bedriftsskyting Cap Gemini (Ekeberg 28.09.2006)

På torsdag startet innendørssesongen i Ekeberghallen! Da skjøt Cap Gemini sin årlige skyting, som er en av mange øvelser i deres "Mangekamp". De prøver en hel rekke idrettsøvelser gjennom året, hvorav skyting er en (og veldig populær også virket det som!). På denne måten får vi litt blest om laget og interesse for skyting kanskje??
Vi har fått en liten rapport fra primus motor for denne "bedriftsskytingen" - trykk på les videre!

"Til å gjennomføre dette var det en fin gjeng ungdommer, og to gamlinger. Ungdommene våre driftet ALLE stasjoner, gamlingene var kun kvalitetsinspektører og back-up. Linn var myndig og god standplassleder, og Per-Erik og Magnus satte på reimer og lærte bort tjuvtriks og dealet ammo, Cecilie og Agnethe stekte og pushet 80 vafler og kokte kaffe og skravlet mye, og Jens og Ivar var litt rundt forbi. Det var et vellykket arrangement, og neste bedriftsskyting er nå 09.11.2006. Da kommer Ciber. De starter 1630, og er dermed ferdig slik at det blir vanlig treningskveld også!
1000takk til ungdommene!! Av alle jeg spurte fikk jeg kun nei fra 1 person, og han hadde gyldig grunn til fravær. Laget har grunn til å være stolt av en slik positiv gjeng : )"

Ivar

Posted by pov at Oktober 1, 2006 11:38 EM
Comments