August 11, 2006

Oslo dominerer Hovedstadsstevnet

SSA50499.JPGEtter første konkurransedag av Hovedstadsstevnet 2006 kan man trygt si at det domineres av Oslo-skytterne. Det er skutt tre individuelle øvelser i dag og alle er vunnet av skyttere fra Oslo. De tre vinnerne sees på bildet: Til venstre står Gard Ove Sørvik som vant øvelse B (10 skudd liggende). Han delte riktignok seieren med danske Bjarne Sørensen. Begge hadde 100 poeng med 5 sentrumstiere. Oslo vant alle lagskytingene i denne øvelsen ganske klart. Oslos ti beste hadde 99,4 poeng i snitt!!
I midten sees Ivar Rinde som vant det norske programmet (klasse og grunnlag) med gode 247 poeng. Denne øvelsen ble ikke overraskende dominert av nordmennene. Av de 30 beste var kun 8 fra de andre nordiske hovedstedene.
Til høyre på bildet sees Jan Håkon Jørgensen som vant øvelse C (kvatmatch). Vinnerresultatet var 287 som var to poeng mer enn Ivar Rinde på 2. plass. Også her dominerte Oslo-skytterne totalt. 22 av de 30 beste skytterne var fra Oslo!!

I morgen lørdag avsluttes konkurransene med selve hovedstadsskytingen som består av 15 skudd liggende med et våpen fra hver av de fire byene. Skytterne er på forhånd delt inn i grupper som bytter våpen seg i mellom. Til sammen skyter hver skytter da 60 skudd liggende. Vinneren tildeles Kong Harald Vs pokal.
Følg skytingen her:
Live grafisk visning
Resultatlister
Hovedstadsstevnet egen hjemmeside: http://www.hovedstadsstevnet.no/

Posted by hl at August 11, 2006 10:42 EM
Comments