Juli 22, 2006

Info om Hovedstadsstevnet

Hovedstadsstevnet nærmer seg med raske skritt. Selve skytingen starter torsdagen etter at Landsskytterstevnet er avsluttet. Så det blir et rotterace for alle de av oss som er i Målselv og skal rekke hjem til Oslo og være klar til skyting om Kongepokal og andre trofeer allerede torsdag. Fra "seremonimester" Jan Tore Berg-Knutsen har vi mottatt følgende orientering og ikke minst lagoppsettet. Han skriver følgende:

"Jeg har ansvaret for det "sosiale" som jeg skjønner at flere ikke ennu er informert om. Det blir som følger (for alle deltagere):
Åpning på Løvenskioldbanen Torsdag den 10.aug. kl 10.30. Antrekk er anført som "daglig" men iflg. gml. deltagere bør man vel ha blazer(jakke) bukse og tilsv. for damene.
Etter åpningen som vil bli foretatt av Presidenten i DFS Hans O.Kvelli og Lars-Johan Hereid blir det lunch for alle på Skytterkollen .
Om kvelden samme dag altså den 10. aug. har Oslo Kommune ved ordfører Per Ditlev-Siomonsen invitert alle til mottagelse i Oslo Rådhus kl 1900, Pent antrekk er det anført.
Der vil ordføreren ønske velkommen så vil jeg si noen ord. Litt fingermat og omvisning i Rådhuset er planen.

Lørdag den 12. august kl 1830 er det Festmiddag i Fanehallen/Artillerloftet på Akershus festning. Fanehallen ligger ca 60 meter fra Forsvarsmuseet, innerst på Festningen. Her er det av oss også anført "pent antrekk" dvs si for oss blazer/bukse og tilsv. Premieutdeling tar vi i forkant av middagen dvs kl 1830.

Jeg har skrevet invitasjoner i konvolutt til den enkelte deltager, tydligvis ennu ikke distribuert, men de kommer sikkert !

Vi sees under arrangementet og vel møtt i Målselv !"

Lagoppsett

Posted by hl at Juli 22, 2006 09:59 EM
Comments