Juni 21, 2006

Gull til Per Erik og Rasmus, sølv til Tobias

Vi meldte for noen dager siden at Tobias Lillekvelland skjøt jevnt godt i stevnene på Romerike i helgen som var. I Romerikes Blad i dag finner vi utdrag av resultatlistene fra disse stevnene. Der leser vi at Tobias sitt resultat på 344 i Ullensaker holdt til 2. plass i stevnet, et poeng bak en av verdens beste skyttere Vebjørn Berg fra Blaker. I tillegg ble Tobias nr 4 i Steinsgård også der med 344 poeng, to poeng bak samme vinner - nemlig Vebjørn Berg.

Men det var ikke bare Tobias som gjorde det bra i helgen. Per Erik Øvrebø og Rasmus Lillekvelland vant hvert sitt stevne i Junior-klassen. Per Erik vant i Ullensaker med 349 poeng. Han måtte riktignok dele 1. plassen med Odd Martin Lange Karlsen fra Ullensaker, men seier er seier. Rasmus hadde samme resultat i stevnet til Steinsgård skytterlag. Det holdt til seier, rangert foran Karoline Andersen fra Nittedal.

Også Linn C. Tuvstein skjøt bra. Førsteårs senior vant klasse 4 i Steinsgård med sterke 243 poeng etter å ha åpnet med 149 på 15-skudden.

Posted by hl at Juni 21, 2006 10:36 EM
Comments